PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan yardim lutfen bilgisayar kapaliyken oto aciliyo

bilgisayarima windows XP yukledigimden beri bu sorunu yasiyorum ;
    bilgisayarimi XP den kapat komutu verdigim zaman ya hemen kapanmayip reset atar gibi aciliyor yada kapansada ya 5 dk ya da 5 saat icinde mutlaka kendiliginden aciliyor ,fakat win98 den kapattigimda boyle bir sorunla karsilasmiyorum.XP den kapattigimda bil.in acilmamasi icin bir yontem buldum ama bilgiayara zarar vermekten korkuyorum ;bilgisayar yeniden baslasa da baslamasada bir kez daha bili acip bil. bios ayarlarindayken kapatma tusuna basili tutup kapatirsam yani XP ye girmeden ise yariyor, PC nette sikca sorulanlarda boyle bir sorunu okudum bios dan guc yonetiminden kaynaklaniyor deniliyordu ama baktim bios da hersey dogru...
    luten yardim

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

denetim masasından güç seçeneklerini açıp,APM kartına tıklayıp aşağıdaki çentiği etkinleştirmeyi deniyebilirsin..

iyi çalışmalar....................

Abi Beni iyi Dinle Windowsu Format atmadan yeniden Kur Düzelir. :P

Beyler sakin olun ben geldim

Bende de Xp var bilgisayarının otomatik acılmasının nedenei modem den kaynaklanıyor bunu düseltemessin ama bilgisayarı kapattıktan sora arkadan dial-up kablosunu cıkar o zman acılmas bendede aynı sorun var
    bende böyle yapıyorum
    Basarılar

resistance haklisin abi bi zaman telefon calinca bilgisayarlarin acildigini duymustum ondan bi donem kobloyu cikarmistim duzeldi gibime gelmisti gerci bu tel calmasiyla alakali deil ama kablo ile alakali gercekten
    fakat napcez simdi her zaman kablo da cikarilmazki yalama olur hem bilgisayar masasi essek olusu gibi herzaman cek cek nereye kadar yaw
    tamam teshisi koyduk ama yokmu buna bi care

Benzer Başlıklar

1. Pc toplayacagim yardim lutfen
    ybozdag tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 30.09.2006, 21:01
  2. ANAKARTMI? YARDIM LUTFEN?
    LEGACY tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.05.2004, 22:40
  3. Lutfen yardim edin
    erdem_tezcan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda