PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pcı slotları çoğaltılabilir mi?

pcı slotlarım yetmiyor anakrtımı da değiştiremeyeceğim için bu aralar bu slotları çoğaltabalirmiyim sadece iki tane var birinde modem diğerinde ses kartı var yardımcı olurmusunuz iyi günler

eski makinelerde görmüştüm ama küçükler için var mı bilemiyorum olivetti makineler var idi onlarda vardı ama bunlara da olur sanırım
    Her Problemin Bir Çözümü Mutlaka Vardır!!!

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul - Küçükçekmece

Bu olay bana saçma geldi yaa. Olamaz bence nası arttırcan ki .. Ek PCI slotu diye bişi duymadım hiç..

Varsayılan SLOT

Selamlar, Saygılar....

Maalesef böyle bir teknoloji yok ama sana Tavsiyem işlemci, ram ve ekran kartı uyumlu onboard ses kartlı yeni bir anakart alman. Böylelikle fazla masraf yapmamış olursun. Ama pc nin tam özelliklerini yazsaydın iyi olurdu.

Kolay gelsin...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

evet DRACULA'nın dediği gibi böyle bir teknoloji yok. istediğin port genişletmesi olsaydı PCI slotuna takılabilen modeller önerebilirdik ancak önceden de söylendiği gibi PCI slotlarını arttıramazsın anakarttaki neyse odur.Yine bu konuda DRACULA'nın çözümü gayet mantıklı görünüyor,bütçen varsa küçük bir anakart terfisi seni rahatlatabilir..

Alıntı Orijinalini Gönderen: edie
    Bu olay bana saçma geldi yaa. Olamaz bence nası arttırcan ki .. Ek PCI slotu diye bişi duymadım hiç..
    evet sana saçma gelebilir ancak,herkes herşeyi bilemiyeceğinden bu tür sorular soran arkadaşlara da makul cevaplar vermek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum..

iyi çalışmalar........................................ ..

Benzer Başlıklar

1. DIMM ve SIMM slotları nedir?
    sanannd88 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 14.03.2006, 01:40
  2. bios güncelleme ve ram slotları
    cengiz2021 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 24.02.2006, 16:12
  3. Anakartın PCI Slotları Çalışmıyor??
    alpern84_reload tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4