PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ses kartı alıcammm!!! lütfen yardımcı olur musunuz?

dntw]Şu anda onboard( AC97 realtek)ses kartım var ve herkesin bildiği üzere cızırtı yapıyor ve kesinlikle yetersiz. Ayrıca bilgisayarıma gitarımı da bağlıyorum ve elde ettiğim ses hiç de iç açıcı değil.daha iyi (5+1 speakeri destekleyibilen) bir ses kartı almak istiyorum.rica etsem bana hangi ses kartını almam gerektiği konusunda(mümkünse adı,özellikleri ve koduyla) tavsiyede bulunur musunuz.( bU arada distortion;chorus gibi effectleri olan birşey varsa ondan da haberdar olmak istiyorum).Şimdiden teşekkürler..) [dntw]

selam once ne yaparsan yap ses karti ne olursa olsun distortion gibi efektlerde olay sesin ciktigi yerde biter ve ole 5 1 hoparlor sitemi bile tat vermez ben creative live 5.1 kullaniyorum alacagin minumum kart bu olmali pek cok efekt falan var birlikte gelen programda bir sure isini gorur fakat sonra yinede eger yoksa bir amfi alman lazim. ama daha profesyonel birsey istiyorsan audigy alman lazim creative bu kartla birde 5 lik surucunun oraya takilan bir parca gelir oradan kablo baglantilari ayarlar vs yapabilirsin sanirim standart gitar jag inida destekliyorsur cunku normal bir karta gitar gecistirici kullanarak baglaniyor eger paran varsa bunu al derim ama oldukca pahali. bu arada gitar ne marka

Kolay gelsin....
    4_FouR PoWeR_4

Tesekkürler öncelikle, bir sorum daha olacak:crreative Audigy nin o modeli hangisi ve yaklaşık fiyatı ne kadardır acaba(bir de 5+1 speaker ı destekliyor mu) .Bu arada gitarın markası SX . fazla iyi bişey diil (Fender stratcaster tipine) insallah yakında değiştiricem

paran var ise audigy ve bu kartı profesyonelsen al derim yani müzik işinden para kazanacaksan 75 ile 180$ +kdv arası değişir modeller hakkında bilgi creative.com da var ama normal bir müzik tutkunu isen creative live value 5.1 işini fazlası ile görür 37$ + kdv

bilisimpark.com/technical fiyat listesi isteyebilirsin...
    iyi çalışmalar...
    search for : Ouz Khan® Script n Audios

fiyat icin www.mavidonanim.com yada www.btdepo.com dan bulabilirsin dedigim gibi bu kart profesyonel son teknoloji herseyi destekler gitar ve baska est. lar baglayabiliyorsun eger uzun vadeli ciddi bir kart istiyorsan paranda varsa al derim gerci bence ona para verene kadar git saglam bir gitar al derim ama bu arada gitarda benim tavsiyem gibson usa studio deluxe olur gibson gercekten kaliteli urunler yapiyor. cok sert seyler calmiyorsan gerci guns daki slash sert seyler de calar bu aletle ama

Kolay gelsin....
    4_FouR PoWeR_4

Benzer Başlıklar

1. rose.exe virüsü bulaştı.. Yardımcı olur musunuz???
    princess tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 04.12.2008, 11:26
  2. ekranımla ilgili bi sorunum var yardımcı olur musunuz?
    Dt_Sena tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 21.01.2007, 16:45
  3. yazıcı alacam,yardımcı olur musunuz...
    toprak60 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 06.11.2006, 01:05
  4. Yeni PC Toplamama Yardımcı Olur Musunuz?
    SamJam tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 02.02.2006, 00:51
  5. Ses Kartı alıcam, yardımcı olur musunuz
    Lord_Aragorn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.01.2004, 23:30