+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
-
28.12.2003 11:58 #6
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Zonguldak
teşekkür ederim. bu konu üzerine bu kadar çok düşmemin sebebini açıklamak istiyorum. doğuştan sol elimde küçük bir özür var (aslında ayağımda da var ama burayı ilgilendiren kısım elim). bu yüzden klavyeyi sizin kullandığınız gibi birkaç parmağımla kullanamıyorum (oyunların çoğunun W,A,S,D tuşlarıyla oynandığını düşünürseniz). bu yüzden bu joystick'e hatırı sayılır bir para vermiştim. fakat joystick'i verimli kullanamayınca tüm oyun zevkim suya düştü desem yeridir. örneğin gta vice city'yi çıktıktan çok sonra almıştım. çünkü mouse'la oynanıp oynanmadığı konusunu tam olarak bilmiyordum. neyse ki mükemmel bir şekilde tuşların istenildiği şekilde özelleştirilebildiğini öğrendim ve aldım. fakat bu gidişle hiçbir zaman futbol oyunu oynayamayacakmışım gibi görünüyor (en azından yeni bir joystick almazsam. bu joystick'e 130$ gibi bir para verdiğimi düşünürseniz..). ayrıca joystick'imin dizaynı çok iyidir. tuşların yerleşimi falan. bir şeye daha açıklık getireyim. mehmetyenice bana da çok ukala görünüyor fakat biz cevap verirsek durum daha fazla kızışır ve forumun seviyesi oldukça düşer. bunun için fazla üzerine gitmemek daha doğru olur bence. bırakalım kendi çapında eğlensin. bu arada şunu da belirteyim benim katıldığım başka bir forum daha var ve orada insanlar birbirlerine "Sayın" diye hitap ederler. örneğin:
Orijinalini Gönderen: Brian
--söylediğinizi denedim fakat hata verdi sayın Brian
veya
--Sayın warrior çok teşekkür ederim.
gibi.
Saygılarımla...Lan Yasin, gravyeti niye kestin lan?/Nejat UYGUR
-
28.12.2003 17:42 #7
- Katılım Tarihi
- 2003
Sevgili savask,
Eğer ismin Savaş ise adaşız
Sana kesin çözüm sunamayabilirim ancak denemekte fayda var.
1- Denetim masasından game controllers bölümünden joystick'i kaldır ve custom joystick bölümünü seç. Tuş sayısını seç vs. Olmazsa birde senin joystickle aynı özelliklere sahip farklı bir marka joystick seç, atıyorum thrustmuster black hawk.. Görmezse başka joystickleri dene.. Bakalım olacak mı?
2- http://www.geniusnet.com.tw/download...ult.asp?plno=4 bu sitede senin joystick'in serial port için ve usb için ayrı ayrı iki tane sürücüsü var. Serial portu da dene. Bence serial olması işi çözebilir ki inşallah çözer. Bugüne kadar 2 joystick ve 1 joypad kullandım hiçbiri usb değildi ve sorunsuzlardı. Ayrıca şu anki joystickim A4tech. Custom ile çalıştırıyorum, yani 1. yol da işe yarayabilir...
Sonuçları yazarsan sevinirim.. Kolay gelsin..
-
29.12.2003 19:05 #8
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Sunnydale
sözünü ettiğiniz joystick benim arkadaşımda da var canavar gibi çalışıyo.sende neden çalışmamış anlayamadım ...
Badboy87
-
29.12.2003 19:51 #9
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Zonguldak
warrior ilgine teşekkür ederim. bahsettiğin iki sürücü dosyasını da indirmiştim. usb'yi kurarken önce ilgili dosyadaki setup'ı çalıştırıyorum. daha sonra aygıt yöneticisinden maxfighter'ın üzerinde sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir diyorum. listeden seç seçeneğini işaretleyip bir sonraki ekranda ilgili klasörü gösteriyorum. daha sonraki ekranda iki tane sürücü dosyası gösteriyor. alttakini seçip yüklüyorum. önce joystick'in driver'ını yüklüyor hemen sonra HID uyumlu oyun denetleyicisi diye birşey yüklüyor. ilk olarak üsttekini seçip denemiştim ama HID uyumlu oyun denetleyicisini yüklememişti. serial port olanında önce setup'ı çalıştırdığımda joystick'imi tanımadı bu yüzden onu tekrar denemedim.
badboy87, arkadaşın joystick'i kurarken yukarda bahsettiğimden farklı birşey yapmışmı öğrenebilir misin? nedense bana sanki eksik birşey yapıyormuşum gibi geliyor. böyle düşünmemin en büyük nedeni de şu bahsettiğim yeşil ışığın masaüstündeyken sürekli yanması, gamecontroller'da özelliklere girince veya oyuna girince yanıp sönmeye başlaması. ayrıca şunu da belirteyim. oyuna girdiğimde controller bölümünde kolu seçip oyunu başlatabiliyorum ama şu ışık yanıp söndüğü için futbolcuları düzgün idare edemiyorum. bu arada usb ya da serial'ı şu ses kartı üzerindeki gameport'a uyumlu hale getirecek bir parça biliyor musunuz?
ilginize tekrar teşekkürler.
NOT: Bu arada evet ismim Savaş.Lan Yasin, gravyeti niye kestin lan?/Nejat UYGUR
-
30.12.2003 00:47 #10
- Katılım Tarihi
- 2003
Senin bahsettiğin ses kartı üzerindeki yer sarı renk olmalı. Adaşım, elektronik parca satan yerlerde, Kadıkoyde yazıcıoglu'nda, bu dönüşüm parçalarını bulabilirsin. Bu joystick'in kullanım kılavuzunu oku, yanıp sönme olayını falan iyice anla. Sanırım yanıp sönmesi joystick'in kullanımda olduğunu gösteriyor. Ancak sen yanıp söndüğü için oyuncuları zor kontrol ediyorum diyorsun. Kullanım kılavuzunu bir oku, ingilizcen yoksa bilen birine okut.
Peki diğer joystickeleri yada custom joystick'i denedin mi?? Onlarla da bir dene...
Kolay gelsin
Benzer Başlıklar
-
Hotmail neden çalışmıyor ?
fatih1981 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 13.06.2011, 12:42 -
fifa 2000 !!(maç oynarken klavye çalışmıyor)
WindowsPC tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 07.09.2008, 14:05 -
Xp'de Fifa 99 çalışmıyor
a_engintr tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 25.07.2006, 18:12 -
Fifa 06'da neden kovuluyoruz?
cemal_85 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 23.12.2005, 00:11 -
Fifa 06 sistemimde çalışmıyor
dd_dogan tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 22.12.2005, 22:45

Alıntıyla Yanıtla

PackardBell Isınma Sorunu
Bugün, 23:39 / Donanım