PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
16 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Ne o kimse savaş kardeşime çözüm bulamadı pes edin ben cevabı söyliyim
    EVET O BENİM...

Alıntı Orijinalini Gönderen: mehmetyenice
    Ne o kimse savaş kardeşime çözüm bulamadı pes edin ben cevabı söyliyim
    mehmetyenice kardeşim, sanırım forumların mantığını anlamadın. burada kimse birşey bildiğini iddia etmez. hatta şunu çok iddialı biçimde söyleyebilirim, bu forumdaki herkes "bugüne kadar öğrendiğim en büyük şey hiçbirşey bilmediğimdir" mantığındadır. bunun için senin "pes edin" demene anlam veremiyorum. senden başka hiçkimse birşeyler bildiğini idda etmiyorki neden böyle söylüyorsun? sana şunu söyleyeyim şu ana kadar çözüm bulamamış olsalar bile yardım etmek için elinden geleni yapan warrior gözümde senden çok daha değerli. inan bana bu tür lafları bırakıp insanlara yardım edersen zaten sana gereken değer verilecektir. bugüne kadar bu forumda yardım ettiğim kişilerin "teşekkür ederim" mesajları benim en büyük ödülümdür. fakat sen böyle devam edersen forumdaki arkadaşlar senin için "senden gelecek yardım şeytandan gelsin" derler ve hiçbir değerin olmaz. umarım birgün anlarsın.
    Lan Yasin, gravyeti niye kestin lan?/Nejat UYGUR

Teşekkürler savask. Olayı çok güzel açıklamışsın.. Umarım mehmet arkadaşımız durumun farkına varmıştır..

Sanırım sorununu ben çözemedim, umarım bu konuda daha geniş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur...

Kolay gelsin..

bu arada custom'ları falan da denedim ama Not connected mesajı verdiği için herhangi bir deneme yapamıyorum. bir de şunu belirteyim warrior, şu yeşil ışık sürekli yanıyorsa düzgün çalışıyor, yanıp sönüyorsa düzgün çalışmıyor. örneğin şu anda sürekli yanıyor ama oyuna veya game kontroller-özelliklere girersem yanıp sönmeye başlıyor. İlgin için çok teşekkür ederim.
    Lan Yasin, gravyeti niye kestin lan?/Nejat UYGUR

Elektronik parça satan yerlerden bu dönüşüm parçasını bulabilirsen al. Varsa serial porttan gameport girişine dönüsüm parçası olur diye düşünüyorum. USB'den böyle bir şeyi tahmin etmiyorum. Artık hiçbirşey olmazsa ve bir süre daha kimse derdine çare bulamazsa anakartı değiştirmen faydalı olacaktır. Sendeki anakart 4x agp destekliyormuş. Ekran kartın 8x agp ise değiştirmen biraz hayırlı olmuş olacak.

İyi çalışmalar..

Benzer Başlıklar

1. Hotmail neden çalışmıyor ?
    fatih1981 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.06.2011, 12:42
  2. fifa 2000 !!(maç oynarken klavye çalışmıyor)
    WindowsPC tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 07.09.2008, 14:05
  3. Xp'de Fifa 99 çalışmıyor
    a_engintr tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 25.07.2006, 18:12
  4. Fifa 06'da neden kovuluyoruz?
    cemal_85 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 23.12.2005, 00:11
  5. Fifa 06 sistemimde çalışmıyor