PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 123456 ... SonSon
34 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

bence güç kaynağını değiştirmeyi denemelisin.eğer sorunun hala devam ediyorsa problem anakartta gibi görünüyor..

iyi çalışmalar...........................

magicman
    Misafir

Çok basit bi sorun sorunun çözümü şu;

Anakartın+agp 4x desteği= fx5200'ler agp 8x'tir.

Aynı Problemi bende Asus p4b533 Anakartımda yaşadım. Senin söylediğin msi board da benim asus gibi agp 2x 4x uyumlu ve fx5200 ler agp 8x tir.

Sana sorunuda söyliyim noluyo die.

Mesela windows xp'de KArtı bilgisayara tanıtıyon. windows xp logosu kayboluyo sonrada ekran simsiyah dimi hiç görüntü yok. İşte problem board da agp 8x desteği olmadığını gösteriyor.

Öneri:
    illede ben fx5200 kullanıcam diyosan, Piyasada agp 4x 8x Quake marka fx5200 ekran kartları var onlardan biriyle mevcut fx 5200 ekran kartını takas et.

Bye...

Sevgiyle Kal...

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Anladığım kadarıyla problem turkceye_evet in de dediği gibi güç kaynağıyla ilgili. Bu gibi problemlerin (açılmayan pc, mavi ekran, kendi kendini restartlama gibi) çoğu güç kaynağından kaynaklanıyor. Söyle bir yol izleyebilirsin cd sürücülerini ses kartını tv kartını ve floppy lerin güç kablolarını çıkart ve bilgisayarı tekrar dene sanırım yetrli güç istemi indirimi sağlamış olursun problem tekrar ederse sorun anakarttadır ( ki ben problemin burada olduğunu sanmıyorum). Veya gerçekten adi bir power sahibisindir. İmkanın varsa Antec Aopen FSP Enermax Thermaltake Vantec Zalman veya Aerocool marka herhangi bir powerla bir denme yap. İlgilenirsen power supply hakkında bir yazımın linkini veriyorum
    http://www.kivanc.0catch.com/bilyazi_2.htm

Kolay gelsin...

Selam arkadaslar!
    Şimdi şuradan başlayayım ben!

1-Tüm diğer kartları söküp denedim ama aynı problem var!Yani diğer kartların fazladan güç çekmesi diye bişey söz konusu değil.

2-Bir arkadaş demiş ki fx 5200 agp 8x oyüzden çalışmıyomuş ama sanırım yazımı okumadan cevaplamış!ATİ 9100 ve Winfast mx440 AGP 4x ile uyumlu iki kart daha denedim onlarda sorun çıkardı.Windows açıldı ama bilgisayar reset atmadı ama doğru düzgün çalışmıyor sürekli hata veriyor.!Sistemi tekrar kurdum ve 98-Xp-2000 üçünde de denedim!

3-Umarım power ile ilgilidir...

Daha başka öneri bekliyorum...Sağolun!...

Varsayılan Sanırım kimse anlamıyor....

Selamlar arkadaşlar eğer bu sayfadakileri okursanız ve soruna mantıklı bir açıklama getirirseniz çok sevirim...Aksi halde herhalde anakartımı kaybedicem ben!........................ :roll:

Benzer Başlıklar

1. anakartta 128lik bir ekran kartı var ayrıca ekran kartı
    stosun09 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.01.2010, 16:57
  2. PCI ekran kartı çalışmıyor
    kozmikdalga tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.10.2007, 12:33
  3. Yardım!!! Ekran kartım Çalışmıyor ;(
    _MoLeCuLe_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 24.10.2007, 12:20
  4. ekran kartım
    siriuslu6 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.08.2005, 21:48
  5. Asus Ati Radeon 9600 XT Ekran Kartı Çalışmıyor!!!
    asedat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.04.2004, 17:46