PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Microsoft basic optik mouse hakkında

Arkadaşlar,

Güzel uzun süre kullanabileceğim ucuz bir mouse arıyorum. Seçimler arasında A4 ve Datron var.

Datronun kalitesinden memnun olmayan varmı yada duydunuzmu? Pahalı parçalar olmasalarda görüşlerinizi almak istedim.

Datron MUSUB Optik Mouse

Ürün Özellikleri

400 DPI, 5 Tuş, 8 yön scroll
    USB bağlantı

A4 ümüzde bu.
    Resolution of WOP-49 is 800Cpi
    A4-Tech's iWheelWorks software allows you to customize and manage shortcuts and functions in seconds!
    USB connection offers faster transfer rates and ease of connectivity, and a PS/2 converter is also provided.
    WOP-49 including two side buttons, which are Back & Forward buttons in Internet Explorer and other applications.
    WOP-49 have double scrolls (patented) - Horizontal and Vertical, improve productivity and ease of use.

----------------------------------------------------------
    Bu da farklı bir A4 fiyatlar birbirlerine çok yakın.

Ürün Özellikleri
    Easy Web navigation Get more efficient Internet navigation without using the toolbars or keyboard. you can program them to carry out your favorite commands in most popular applications.
    Accurate on almost any work surface This precise optical sensor detects motion on hundreds of surfaces, including wood, plastic, metal-even your pant leg!
    5 Programmable buttons Two unique (4th and 5th) buttons act as forward and back buttons in your browser. They can also be programmed to carry out your favorite commands in most popular applications.
    Easy scrolling with 2 wheel Two advanced scrolling wheels save time and wrist pain. Simply roll the wheels forward or backward instead of clicking on vertical and horizontal scrollbars or arrows.
    Features No tracking ball to clean Precision optical sensor Works on most surfaces Advanced design with programmable buttons Wheel allow you to scroll/zoom with ease liWheelWorks software included
    Specification Mouse dimension: 124.5(L) x 67.8 (W) x 39.5(H) mm Mouse weight: 0.1kg Packing 1 pc/box: 225(L) x 85(W) x 56(H) mm, 0.27kg 20 pcs/carton: 470(L) x 290(W) x 405(H) mm, 8.5 kg Container load: 19878 pcs/20', 39757 pcs/40' EMI: FCC part 15, subpart B, class B, CE

Siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz?
    Teşekkürler..[/img]

ben olsam ortadakini tercih ederdim ama; tavsiye olarak başka bir marka microsoft intelli mouse yi tavsiye ederim...

ben üçünü de beğenmedim.
    e napalım öyle

sana tavsiyem quake.çok ucuz ama beni bir senedir idare ediyor...

"Gölge Etme Yeter! Başka İhsan İstemez"

Çok güzel ve anlamlı bir söz....

-------------------

Bu üçünden birini almaya karar verdiysen tasarım olarak ikincisi daha şık duruyor.
    Ayrıca A4 Tech fareler ele daha iyi oturuyor.. Ben seviyorum..
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Uzun süre kullanım için mouse almayı düşünme çünkü benim mouse'lar en fazla üç ay gidiyor. Gerçi şimdi Microsoft Blue RF var onlada oyunları oynamıyorum.
    Tasarım olarak ikinci mouse daha ergonomik duruyor.

Saygılar.

Benzer Başlıklar

1. Microsoft optik ışıklı mouse sorunu
    umutxx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 04.02.2005, 08:38
  2. Microsoft Optik Mouse sorunu...
    SpluS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 02.01.2005, 22:32
  3. Compaq optik mouse
    koccaz tarafından Donanım forumunda