PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan anakart-ekran kartı ilişkisi

sistemim: pIII 1000, Gigabyte Via 6VTXE-A, 384Ram

su an GF2 mx400 olan kartımı degistirmek istiyorum fakat sanırım anakartım 8x i desteklemiyor bu bakımdan merak ettiğim Fx5200den alacagım performans ile 64/128Mb GF4 mx 440 dan alacagım performans farkı ne kadar olur..
    yakında askere gidecegimden fiyat aralıgım kısıtlı Gf4 mx 440 ile oyunlarda problem yasarmıyım..
    bilgilendirirseniz sevinirim

Ekran kartını yenilemeyi düşünüyorsun ama ben olsam şimdilik ertelerdim.

Zira hem yakında askere gideceğim diyorsun yani doğru dürüst kullanma şansın olmayacak..
    Hem de Şu an sende bulunan ekren kartı da eski sayılmaz değiştirsen bile MX 440 veya FX 5200 ile değiştirdiğine değmez.. Zira aralarında o kadar çok bir performans farkı yok.

Bence şimdilik değiştirme ileride daha iysiyle değiştirirsin.

Ama illaki yenisini alacağım dersen daha yüksek bir model almalısın ki değiştirdiğine değsin...

Tezkerenin çabuk gelmesi dileğiyle.......
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Öncelikle Hayırlı tezkereler

eğer 8x destekli bir ekran kartı alırsan ekran kartı 4x hızında çalışır yani tam performans alamazsın yani testlerde alınan performansı alamazsın ama çalışır 4x hızında çalışır tavsiyem iyi bir ekran kartı al varsın 4x hızında çalışsın sonra anakartı değiştirdiğinde istediği hıza kavuşur ama sonradan ikinci bir kez ekran kartı değiştirme sen askerden geldiğinde çoğu oyunları çalıştırmaya bilir yeni çıkacak oyunlar şimdiden 64 mb alt sınır istemeye başladı bile sen geldiğinde bu 128 mb a çıkar
    sonuç olarak sorun yaşamazsın ve geleceğe dönük bir yatırım yapmış olursun

cok saolun arkadaslar..

su anki Gf2 ile oyunları oynayamadıgımdan kesinlikle yeni ekrankartı almayı dusunuyorum bu dogrultuda forumdaki tavsiyeleri göz onune alarak iyi bir ekran kartı alma kararı aldım
    Nede olsa askerlik izinde almassak 5 ay gelir gecer ekran kartı kalıcı olur..

GeForce 2 oyunlarda çok kötü değildir ama sen madem değiştirmeyi kafaya koymuşsun ben şunu tavsiye edeyim.

Şimdilik GeForce 4 MX 440 alırsın seni rahat idare eder, askerden gelince yeni bilgisayar alırsın veya anakart, işlemci ve ekran kartını terfi ettirirsin..

Ya da daha yüksek bir model alırsın Geforce FX 5600 veya Radeon 9600 gibi. Daha sonra da anakartı işlemciyi değiştirdiğinde maksimum performans alırsın.

Hiçbirisi olmadı 128 MB Geforce 4 MX 440 alırsın idare edeip gidersin. (GeForce FX 5200 kullananlar tarafından hiç tavsiye edilmiyor. Ancak WinFast marka olursa belki memnun kalırsın)
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Benzer Başlıklar

1. anakart ve ekran kartı
    campus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 27.12.2005, 18:08
  2. anakart ve ekran kartı
    mero tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.09.2005, 10:41
  3. asus geforce fx5200 V9520 magic ve anakart ilişkisi
    gkhns89 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11