Bende bir FX 5600 serisi kullanıcısıyım -Msi- Cokda memnunun orta düzey bir ekran kartı su an piyasadaki oyunların hepsini çalıştırabilecek güçte.Ben herhangi bir sorun yaşamadım 3DMARK 2003 benchmark programından 2656 puan aldım tabi karşılaştırma imkanım olmadığı için bakamdım acaba genel sonuçlar nasıl bilmiyorum.Tabi şunuda belirtmek isterimki ekran kartının yanında genel olarak sistemininde iyi olması lazım.İşlemci-anakart-ram vb..gibi yani P3 işlemcili bir sistem için bahsettiğin ekran kartı biraz lüks kaçar tabi birazda gereksiz.
Sonuç olarak bu ekran kartının aktif kullanıcısı olarak ben memnunum ama başka bir ekran kartı almayı düşünüyorsan alacagın ekran kartı mutlaka en az 128MB belleğe ve en az 128bit memory interface(Yonga Teknolojisine)sahip olmalı bunu mutlaka alırken satıcıya sor bu çok önemli tabi bu ekran kartı 8x AGP teknolojisini desteklediği için anakartınında bunu desteklemesi lazım.eğer 4x destekleyen bir anakartın varsa ekran kartında 4x çalışır. tabi performansda darbogazda sıkışır ve düser.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
------------------------------------------------
PCnet Forum Kuralları
6. Kişiye özel konu açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.
Forumlara mesaj gönderdiğinizde yukarıdaki kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.
AÇIKLAMA:
Tüm üyeler için;
Bilgilendirmeye yöneliktir..
Daha Ayrıntılı Bilgi İçin Ayrıca bkz.
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...&p=60038#60038