PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sistemin Performansını Tam Olarak Anlamak İçin...

MSI K7N2 Delta NForce2 Ultra Chipset,FSB 400,Dual DDR400,ATA133,8X Anakart
    AMD Athlon XP 2500+ İşlemci
    512 Mb PC3200 DDR Bellek
    Leadtek A340T FX5200 128 Mb DDR Ekran Kartı
    7200 RPM 80 Gb ATA133 Samsung Spinpoint HDD

Yukarıdaki konfigürasyonun performansını tam olarak test etmek için ne yapmak gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ya da şöyle diyelim; sistemimin yapabileceği şeylerin sınırını bilmek istiyorum ama biraz somut olarak. Benchmarkların bana 4500 puan vermesi benim için birşeyler ifade edemiyor. Çünki sistemim PIV 2.4 sisteme fark açtı benchmarkta (Diğer hardwareler muadili). Gerçektende bu kadarmı iyi yoksa...bir şeyleri yanlışmı yapıyorum?
    It's a Jedi business. Go on with your drinks...

Varsayılan ..

şimdi arkadaşim sistem güzel test etmen için bazi siteler var. ben bayadan beri forumdan uzaktim sana tam adresini veremiyeceğim ama internette bir ararsan sistem testing diye bir kaç site bulacaksin.

bu bilgisayarlar bu günün koşullariyla herşeyi yapman mümkün yalniz sana bir tavsiyem war geçenlerde bir yerde lafi geçti , bir firma AMD için özel bir anakart üretmiş tam ismi aklimda değil onu bir araştirirsan daha iyi verim alacağindan eminim.

başarilar.

sisoft sandra yo deneyebilirsin

sisoft sandra aquamark 3d mark 2001 ve 2003
    bunlarla test yap birde donanim sitelerine gir orada test için hangi programları kullanıyorsalar bak googleden arat yalnız şunu deyim bu programlar büyüktür en az 50 mb filan bi sisoft sandra büyük değil ve ekran kartı işlemci hepsinin tstini yapmaktadır
    www.darkhardware.com sitesine bir gir derim

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010

GÜnümüz sistemlerinin çok çok altında ve günümüz programlarında da zorlanır. Sen de nasa da iş görmediğine göre çok da sorun olmasa gerek. Saniye başına işlediği bilgi bakımından 2,5 ghz iyi ancak işlemci pek iyi değil ve ramlardan da kaybediyorsun. Ama sen ne için kullnacaksın o da var tabii. Bence senin makine daha iş görür ama ömrü kısa yeni sistemler yani bileşim teknolojisi ve program oyun yazılım teknolojileri çok hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı.
    Önceden sistem donanım teknolojisi ilerler yazılım geride kalırdı ama şimdi onlar da mesafe kat etmeye başladılar.
    Tavsiyem hız istiyorsan ve uygun fiyat diyorsan 1000 tl civarına q 8300 quat kasa toparlarsın 1 gb ekran kartı ve ddr3 2 gb ram da dahil

Benzer Başlıklar

1. Ram'in performansını nasıl artırabilirim?
    dumk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 56
    Son Mesaj: 18.03.2010, 19:25
  2. ağ performansını artırmak için repeater?
    ZACMAN tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.07.2005, 19:03
  3. Bilgisayarımın performansını arttırmak istiyorum
    promar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 13.04.2005, 15:44
  4. www.anlamak.com
    UberManS tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 12.11.2004, 09:17
  5. Win Xp Performansını arttırın