PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan RD RAM ve Yeni Anakartlar

Yeni bir anakart almayı düşünmekteyim ama 512 mb RD ramlarime de kıyamıyorum. RD ram çalıştırabilecek 8X anakartlar mevcutmu veya böyle bi hale getirilebilirmi kartlar? Teşekkür ettim.

bana soracak olursan eğer illede rd ram alacam diyorsan biraz bekle.Şu anda ddr ram ler moda.Yani en düzgün anakartlar ddr ramlar için çıkıyor.
    Şu anda alabileceğin en iyi anakart dahi ddr ram desketli.Bu yüzden sen ya fikrinden vazgeç ya da bu senenin neler getireceğine bak...

Selamlar;
    İntel in RDRAM lere sıcak bakmadığını ve sırf bu sebeple sdram üreticilerine çok büyük destek verdiğini yine bir yazımda belirtmiştim.Rdram üreticileri diretince intel i850 chip setli boardlarını piyasaya çıkarttı ama umduğunu bulamadı sebep ise hem bu chip set boardların hemde rdram lerin fiyatlarının çok yüksek olması.
    Senin soruna gelince;Piyasada ki en iyi üreticilerden biri olan asus un bile rdram destekli boardları en fazla 533mhz lik işlemcileri ve en fazla agp 4x i destekliyor
    sanırım sen sırf agp x8 kullanabilmek için board unu değişmek istiyorsun.Şahsi fikrimi sorarsan ben değişme derim çünkü alacağın board daha iyi bir seri olmayacak illaki değişmek istiyorsan ram lerini alacak birini bulup sat ve yerine hem agp 8x destekli hem 800mhz işlemci destekli hem sata destekli hem dual ddr destekli akıllı bir board al derim.

Not; Rdram destekli asus boardları görmek ve özelliklerine bakmak istiyorsan
    http://www.asus.com/prog/p_search.asp?kp=rdram&langs=01

Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. Anakartlar
    _server_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 11.04.2005, 21:43
  2. 925 X anakartlar
    Rahip tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.09.2004, 23:50
  3. yeni işlemciler (intel 520 ve 530) ile uygun anakartlar