+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
31.01.2004 17:18 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
Dijital uydudan bilgisayara film klip vs. kaydetmek???
arkadaşlar selam
bende dijital uydu var bununla görüntüleri bilgisayarıma nasıl kaydederim?
ekran kartına baktım iki tane çıkış var, biri sarı diğeri siyah ama ikisinde de out yazıyor yani işe yaramaz..
Tv kartım da yok. şimdi benim tv kartımı almam lazım?
ayrıca bilgisayar oda da televizyon salonda kablo işini nasıl halledecez?
sevgiler saygılar
-
01.02.2004 23:23 #2
selam
oncelikle bir tv karti yada capture ozelligi olan bir kartinin olmasi lazim (mpeg karti vs...)
sonra goruntuyu bilgisayara aktarman lazim uydu olunca kablo nasil oluyor bilmiyorum bendede digiturk var bunun icin bir gecistirisi kullaniliyor diye biliyorum. ki dijital yayinlar scartla baglanir (digiturk oyle en azindan) bu yuzden bunu normal anten cikisina ceviren ceviriciler var fiyatlari 10 15 milyon civari olmasi lazim bu konuda bayamdan sonra detayli bilgi verebilirim cunku bende bir tane alacagim digiturku pc ye aktarmak icin.
sonra goruntuleri yakalayabilirsin. televizyonun nerede oldugunun bir onemi yok sadece kablonun uzun olmasi gerekicek o kadar.... ekran kartindaki cikislar (out yazanlar) tv ye pc deki goruntuyu aktarmak icin. benim bildiklerim bunlar....
:lol:
KOlay gelsin....4_FouR PoWeR_4
Benzer Başlıklar
-
xp cdisini bilgisayara kaydetmek acill
PuNiSHeRBoY tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 24.12.2006, 02:35 -
msn'deki ifadeleri bilgisayara gif olarak kaydetmek
recrec tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.10.2006, 00:19 -
Film kaydetmek için ram yetersiz?
XxXapproachateXxX tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.06.2006, 10:53 -
Bilgisayara direk kaydedilemeyen videoları kaydetmek?????
approachate tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 10.04.2005, 20:00 -
internetten dinlediğim bir müziği bilgisayara kaydetmek
legendloveprinces tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.03.2005, 19:24

Alıntıyla Yanıtla

hangi antivirüs programı kullanabilirim
Bugün, 15:24 / Yazılım