Öncelikle merhaba.
Bi lens temizleme işlemi nasıl yapılır?Yani ne kadar sürer?Şöyle 30-35 saniyecik mi yoksa 40 dakika kadar"cık" mı?Bu cd de konuşan kişiye güvenim kalmadı da
Selamlar;
Bu işlemi nasıl yaptığına bağlı bişey.bir lens temizleyici cd kullanıyorsan 1 dakika gibi kısa bir sürede temizlik işlemi biter ama CdRom un içini açarak manual bir lens temizliği yapacaksan ve bu işlemi ilk kez yapıyorsan 1 saat bile sürebilir.
ben cd kullaniyorum 2 dk ya surer ya surmez..ama manuel cok uzun surer...
bence bi cd al ne kadar tam olaraqk bilmiyorum..onlarin ozel sulari falan var..cok rahat edersin
Kolay Gelsin!.. (her hakki Vaughn'da saklidir (c))
Açıkcası ben pek inanmıyorum bu lens temizleyicilere çünkü sıvının ne olduğu pek belli olmuyor ama bazen cd-rom larda olumlu sonuçlar da verebiliyor. Genelde ise CD-ROM ların yaklaşık 1-3 sene arası sağlıklı bir çalışma süresi var. Bu çalışma süresi bazen arta da bilir eksi de olur. Eğer cd-rom larda çalışan eski cd ler çalışmamaya başladığından kötü haberlerin öncüsü gibi. Yine lens temizliği yaparken dikkatle olmalı sıvının ölçüsünü kaçırdığında cd-rom a daha fazla da zarar verebileceğini unutma.