PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Oyunlardan bilgisayarım kendiliğinden çıkıyor?

Sistemim Anakart Asus A7V8X-MX (AGP 8X destekli), işlemcim amd athlon xp 2000, ram 512 mb ddr, ekran kartım tornado 128 mb fx 5200. Underground yada call of duty gibi bi oyunu oynarken sistem kendiliğinden desktopa donuyor.Yani oyunu kaptıyor. Sizce bu ekran kartının yetersiz kalmasından mı yoksa bir yazılım problemi mi? Önerilerinizi bekliyorum

kapandığı zaman verdiği hatayı buraya yazarsan sorunun nereden kaynaklandığını yaza biliriz şimdilik tek yaza bileceğim şey oyunda görüntü ayarlarını düşür çözünürlüğü medium yada low yap diğer ayarları da düşür ekran kartı kasa bilir ama onun dışında hatayı yazarsan daha ayrıntılı cevap alırsın

Hocam hiçbir hata vermiyor yada bilgisayarda kitlenmiyor. İşletim sistemim xp prof. Ndivia settings te kaliteyi dusurup performansı da arttırmayı denedim ama bir fayda goremedim. Oyunlarıda gorunum ayarlarınıda orta seviyede tutmaya çalışıyorum. Fakat bir sure sonra direk desktop u goruyorum. Çözemedim gitti....

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR KARSIYAKA

aynı hata bendede var!msı k7n2 anakart amd2500+ 512ram 400mhz va atı 9600xt var ama oyun oynarken 1 yarıs bıttıkten sonra dıger yarısa gecerken sıyah bır ekran gelıyor.ama oyunun seslerı var nasıl bır sey anlamadım.oyunu defalarca bastan kurdum! ne olur yardııım!!!!!
    herkese mutluluklar!

ekran kartı driveri olarak detenator 45,23 ü yüklesen diyorum belki yardımcı olur
    detenator hatası olabilir yada bu yüüklüyse başka detenator yükle şunu deyim forceware detenatorler yani 53,23 detenatorler fx ekran kartları içindir onu yükle derim ikinci alternatif olarak

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayarım kendiliğinden yeniden başlıyor!!!
    atmaca27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.10.2006, 13:47
  2. bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor
    mkavas tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 12.05.2005, 17:47
  3. bilgisayarım oyunlardan atıyor.
    pesimist tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 06.01.2005, 18:41
  4. Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyorr ...!!
    discover tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.11.2004, 21:25
  5. Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor???
    kahn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 03.10.2004, 10:22