PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayar durup dururken kapaniyor.

selam arkadaslar benim basimda daha önce hic karsilasmadigim bir sorun var.bilgisayarim durup dururken kapaniyor.öncelikle belirteyim bilgisayarda virus yok(msblast vs.).win xp pro sp1 kullaniyorum.
    asus p4c800,
    p4 2.6 HT,
    256MB Twinmos DDR ram,
    fx 5600 ekran kartim var.sorunum bilgisayar kafasina gore kapaniyor.(restart degil fisi cekilmis gibi)acilista disk taramasi yapmaktan fenalik geldi.neyse ama bu kapanma olayi nedense internetteyken daha *** oluyor.saatlerce oyun oynadigimda hic sorun olmuyor fakat internete girince bazen 10dk sonra bazen 1 saat sonra kapaniyor.birkac kere masaustundeykende kapandi.güc kablolari ve prizlerde hic sorun yok.en son bios update ettim fakat yine oldu.bana yardim edecek biri varmi.bana güc kaynaginda bir sorun var gibi geliyor ama dedigim gibi yardimci olabilen olursa sevinirim.tesekkurler.

Slm, hoşgeldin öncelikle...
    Güç kaynağı diyorsun ama saatlerce oyun oynarken sorun yok dedin, sanmıyorum güç kaynağından olsun... Anladığımkadarıyla modeminden kaynaklanıyor sorun, modeminin son sürücülerini yükle derim... Umarım sorun çözülür, kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2002
    Yer
    bilinmeyen yerden ve zamandan

selam dosatum
    bana kalırsa ram ve akran kartını kontrol et elinden geliryorsa enson sürümleriyle güncelleştir. Kolay gelsin

Bilgisayarım`ın üstüne sağ tıkla, Özellikler`e gir. Daha sonra Gelişmiş`e tıkla. Aşağıda Başlangıç ve Kurtarma başlığındaki Ayarlar sekmesine tıkla. Orada "Otomatik Olarak Yeniden Başlat" sekmesinin okey işaretini kaldır. Bu İşaret seçili oldukça sistem oyun anında veya belli belirsiz hata oluştuğunda kendini yeniden başlatır...

Bazen sorun ciddi olduğunda bilgisayar öyle kapanıyor...

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım durup dururken resetlniyorrrrr
    fahri51 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.11.2006, 23:48
  2. bilgisayarim durup dururken kapaniyor
    orhundalgic tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.10.2006, 07:42
  3. Bir de durup dururken uyarı aldık..
    webbeast tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 14