+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: İnternet Bağlantı Sorunu ve Ses
-
16.02.2004 10:06 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
İnternet Bağlantı Sorunu ve Ses
bilgisayarımda winXP-Pro yüklü. Creative vibra128 ses kartım var. (onboard değil!) seste bozukluk var. winamp çalarken pek sorun olmuyor ama media player çalarken sanki kasıyormuş gibi bir etki yaratıyor. ikinci sorunum ise internet. önceki modemim internete bağlanıyordu fakat byte almıyordu ve bir müddet sonra bağlantı kopuyordu. bunun üzerine yeni bir dahili modem aldım. ilk başlarda (birkaç gün) bir sorun yoktu. gayet iyi sayfaları açıyordu birkaç gün sonra ise bu sefer bağlantı kopmaya başladı. win98 de bunun çözümü var bağlantı özelliklerine girip s10=50 diye bir değer yazılıyor ve bağlantının kopması engelleniyor. xp'de bu sorunu çözebilecek birşey varmı? bağlantı sağlanıyor 40-50 saniye sonra kopuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
-
16.02.2004 10:15 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- istanbul
Media player icin son guncellemeri yuklemelisin, modem icin de ozellikler/ yapilandir/gelismis kisminda hatirladigim kadariyla olmasi lazimdi, suan isten baglandigimdan tam hatirlamayamicam ama bu aralar telefon hatlarinda sorun var, gecici bir sey olabilir sorunun... Ist icin konusuyorum tabiki, sen neredensin?
-
16.02.2004 12:32 #3Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Konya
selam arkadaşım
telekom şuan alt yapısında çalışmalar yapmakta ben kablonet kullanıyorum ve benim bağlantım bile berbat şuan o yüzden bir süre daha böyle kötü bağlantı yaşa yabilirsin dns sunucuları yenileniyor ve fiber optik kablolar yenileniyor bu yüzden iyi bir bağlantı bekleme düşmeler yaşamanda normal çünkü çok fazla kişi girdiği için modemi iyi olmayanlar düşüyor öncelik kablo ve adsl de olduğu için dial-ıp bağlantısı olanlardan modemi kötü olanlar hattan düşüyor
-
16.02.2004 12:36 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul / Antalya
Creative in sitesinden son sürücüleri indirdin mi? Eğer windowsun yanında gelen (geliyormu bilmiyorum) veya cd deki sürücüleri kurduysan bunlarda sorun olabilir.
Büyük ihtimalle sorun modemde değil hattında.Hattındaki paraziti ölçmek için:
http://satis.superonline.com/yardim/...ntisi.php?id=3
buradaki adımları uygula.
-
16.02.2004 12:58 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Bilmem, nerden?
sistemin yavaşsa ve mp3 dinlerken internette dolaşıyor veya herhangi bir şekilde sistem kaynaklarını kullanıyorsan bu durum normal.
winamp'da priority ((=öncelik) , yazım hatası yapmış olabilirim) ayarını üst seviyelere çıkararak bu sorunu halledebilirsin.
Benzer Başlıklar
-
İnternet Bağlantı Sorunu
Ensar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 14.02.2008, 16:44 -
Cafemde İnternet bağlantı Sorunu
rasimaydinkal tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.09.2006, 13:08 -
İnternet bağlantı problemi
emirdagli tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 29.01.2004, 19:23 -
İnternet Bağlantı Hızı Sorunu !!
Canercik tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 06.09.2003, 20:27

Alıntıyla Yanıtla

pc usb PC USB
Bugün, 15:27 / Mobil Aygıtlar