PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Hoparlör Sorunu !

Varsayılan Hoparlör Sorunu !

selamlar !.
    arkdaşım philips 4.1 home t. almıştı win98 platformunda hoparlörlerin 4 de çalışıyordu ama xp de ikisi çalışıyor ses ayarlarından 4lü sistemi seçtim ama genede çalışmadı ses kartı creative onun özel yazılımını yükledim hoparlör seçeneğini 4 speaker e getirdim ama genede ikisi çalışıyor kabloda sorun yok sadece xp yi yükleyince öyle yapmaya başladı sizce sorun nerde ?

Ses kartının ayarlarından dolayı öyle yapıyor. Biraz karıştırıp deneme yanılma yöntemını yap işin hallolacaktır.Birde driver'inin son sürümünü indirmende fayda var..

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul / Antalya

Deneme yanılmayla olmuyor........
    Creative'in sitesinden kartının en son sürücülüerini indir. Ondan sonra çalışmaya başlayacaktır. XP nin WDM sürücülerinde bir sorun var galiba. Benim Creative Lie! 5.1 imide çalıştırmadı.Sürücüyü yükleyince sorun kalmadı.

http://download.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1972/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
    23.32 MB

Ben deneme yanılmaylada başardım 4+1'i .. Ses kartından fark edebilir benimki onboard ac97..

ses karti ne onu yazsaydin keske. eger yehni bir kart degilse xp ile uyumlu olmaya bilir bu yuzden son surucuyu kurmani tavsiye ederim bende. eger bu sekildede hallolmazsa. o zaman kesin kablolarda bir sorun vardir bana kalirsa....

4....KolaY_GelsiN....4

Benzer Başlıklar

1. 5.1 Hoparlör Sorunu
    whiteman245 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 22.02.2007, 17:45
  2. 5+1 Hoparlör Sorunu
    Ivanhoe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 04.09.2006, 21:58
  3. kulaklık ve hoparlör sorunu
    sesil tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.03.2006, 12:25
  4. 5+1 hoparlör sorunu
    gkobar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.12.2004, 22:32
  5. Ses kartı 4 hoparlör çıkışı sorunu...
    darksarrow tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.03.2004, 02:04