PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: inca idc-204

Varsayılan inca idc-204

kasım ayında ankaradan bir adet inca idc-204 fotoğraf makinesi aldım.alet şubat ayında arıza yaptı ve servise götürdüm makinayı değiştirdiler.

işin garip yanı ilk makinada USB ye taktığınızda 'pc cam' ve 'mass storage' yazılarının bulunduğu bir seçim penceresi karşınıza çıkıyor ve kullanımnız için hangisi uygunsa onu seçmeniz isteniyordu. fakat değiştirdikten sonra bu pencereyi yeni makinada göremedim.sadaece bilgisayarda usb flash disk olarak görünüyor.

böyle bir makinayı pccam olarak kullanabileceğim bir program var mı ayrıca BÖYLE FARKLI ÖZELLİKLERE SAHİP İKİ AYNI MAKİNA OLABİLİRMİ?

Varsayılan DRIVER

Selamlar, Saygılar...

"sadece bilgisayarda usb flash disk olarak görünüyor. " şeklinde bir açıklaman var, sana tavsiyem olan driverlerı/yazılımı silip yeniden drive ları kurmak ya da http://www.incatech.net/support.htm adresinden eğer güncellenmiş ise yeni driver i indirip kurman soruna çözüm olabilir. Yine de çözüm olmazsa servise durumu bildirmen gerekebilir. Ama sana tavsiyem içindeki driver/yazılımları tam olarak yeniden yüklemen.

Kolay gelsin....

Varsayılan aynı edrtten muzdaribim

arkadaslar ben de aynı dertten möuzdaribim. driveri silip yeniden yukledim. mass storage olarak goruyor ama webcam olarak kullanamıyorum. medet!

Varsayılan aynı edrtten muzdaribim

arkadaslar ben de aynı dertten möuzdaribim. driveri silip yeniden yukledim. mass storage olarak goruyor ama webcam olarak kullanamıyorum. medet!

Benzer Başlıklar

1. INCA IDC-304 cmos-ccd??
    zmenus tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.03.2010, 22:27
  2. Inca Marka
    perfect_mert tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 28.03.2006, 21:17
  3. INCA
    gokce606 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0