PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: Performans

Varsayılan Performans

Merhaba..Benim Elimde Suanda Dell Latitude D500 diye Bir Bilgisayar war.Bilgisayarım FormaT atılmadan Once Cok GuzeL HızLı Calısıyordu..Counter,need For speed Underground oyunLarında Falan kasıyor suanda..Biliyorum Oyun için uygun deil Lap-Top Lar...Ama Onceden Cok iyiydi..Bide İlk baslarken Bios Yuklemesini yawas Yapıyor.Ben Bilgisayarımın Performansını Nasıl Ayarlayabilirim?işletim sistemim windows xP home edition..Yardım Ederseniz Cok sevinirim..

Öncelikle makinene tam anlamıyla format atıldımı ? Atıldı ise bütün driverlarını güncellemelerinle birlikte full yükle.Aslında sende farkına varmışsın bir laptop.la oyunda pek performans sağlanamaz ama dediklerimi yaparsan biraz olsun rahat oynama şansına sahip olabilirsin.

kolay gelsin.

Alıntı Orijinalini Gönderen: bugman
    Öncelikle makinene tam anlamıyla format atıldımı ? Atıldı ise bütün driverlarını güncellemelerinle birlikte full yükle.Aslında sende farkına varmışsın bir laptop.la oyunda pek performans sağlanamaz ama dediklerimi yaparsan biraz olsun rahat oynama şansına sahip olabilirsin.

kolay gelsin.
    bugman da dediği gibi buyuk bi ihtimal driver dan kaynaklanıyo ekran kartının anakartın yeni suruculerini internetten bul yukle eminim işe yarayacaktır

Smile

Alıntı Orijinalini Gönderen: bugman Mesajı Görüntüle

kolay gelsin.
    oncelıkle cok guzl bı sıte dolasırken buldm baya dolastm forumlarınızı cok hosuma gıttı.. sımdı bnmde bı sorum olcuk arkadasla aynı derdı paylasıyoruz bnde casper nırvana laptop var ozellıklerı oyun oynamak ıcın gayet musaıt fazla bıle.. daha onceden carbon vs oyunları hatta pes8 ı butun ozellıklerı son sevıyede oynuyordm fakat ılk formatından snra makınem sadece ama sadece oyunlarda kasmaya basladı oyuna gırdkten bllı bı sure snra kasmaya baslıyor.. drıverların hepsı yuklu ve bn kontrol ettm hepsı en son surum.. fakat aynı kasma olayı devm edıyor.. baska bıseyden kaynaklanabılrrmı?? yardımcı olursanız sevınırm sımdıden tesekkurler

UnsToppbL3

Benzer Başlıklar

1. performans
    alizee tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.08.2010, 11:57
  2. performans
    ihsanemre tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 13.04.2007, 13:05
  3. AGP 8X in Performans!
    gokhan001 tarafından Donanım forumunda