PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Asus Ati Radeon 9600 XT Ekran kartında soğutucu fan var mı?

Selamlar,
    Geçen gün heyecana gelip uzun süredir yapamadığım upgrade'i gerçekleştirdim ve bayağı iyi olduğuna inandığım bir donanım aldım.
    Donanımı kurarken kutudan soğutucu fanın çıkmadığını gördüm, oysa ki kutudaki kart resminde soğutucu fan görünüyordu.
    Aldığım yer olan PC Gold 'a sorduğuda Asus'lardan fan çıkmadığı, Ati kartlardan fan çıktığı söylendi.
    Şu an hevesim son derece kursağımda kaldı.
    Konuyu bilen birileri varsa görüşlerini rica ediyorum.

Herkese bol eğlenceli günler.
    Sedat

Alıntı Orijinalini Gönderen: asedat
    Selamlar,
    Geçen gün heyecana gelip uzun süredir yapamadığım upgrade'i gerçekleştirdim ve bayağı iyi olduğuna inandığım bir donanım aldım.
    Donanımı kurarken kutudan soğutucu fanın çıkmadığını gördüm, oysa ki kutudaki kart resminde soğutucu fan görünüyordu.
    Aldığım yer olan PC Gold 'a sorduğuda Asus'lardan fan çıkmadığı, Ati kartlardan fan çıktığı söylendi.
    Şu an hevesim son derece kursağımda kaldı.
    Konuyu bilen birileri varsa görüşlerini rica ediyorum.

Herkese bol eğlenceli günler.
    Sedat
    www.asusturk.com da ürünle ilgili bilgi edinebilir ve forumlarında sorunlarına çarebulabilirsin

Asus kart sicakliginin yuksek olmadigini dusunerek sogutucu ile yetinmek istemistir. Bence bu hayal kirikligi yaratmasin sende.

Ama ille de fan diyorsan zaten ATI lerin fanlari benim kanaatimce yetersiz ve az biraz gurultulu.

Sana onerim VGA Silencer alman (Arctic Cooler) 20-25$ civarinca bir sey, hem cok sessiz hem de diger retail fanlardan iyi.

Ayrica core ve memory clock'u daha guvenle artirarak kartin performansini buyuk olcude degistirebilirsin.

Merhaba arkadaşım
    öncelikle sahtekar bir firmadan aldığın için çok üzüldüm onlar sahtekarın önde gidenidir. milleti kazıklamada üzerlerine yoktur en çok şikayet alan firmadır.

www.cizgi.com.tr ile irtibata geçerek şikayetini bildir asus ekran kartlarında fan vardır özellikle aldığın ekran kartında güzel bir fanı vardır. ayrıca 200 doalrlık ekran kartının fanı olmaz mı bunlar seni kazıklamak istemiş
    www.asusturk.com dan asus radeon 9600 xt nin fanını göre bilirsin.
    dediğim yer ile irtibata geçerek şikayetini bildir gerekli adres ve telefon var.
    Cizgi elektronik asusun türkiye yetkili distribütorudur.

şiirlerin efendisine tam anlamıyla katılıyorum. goldPC şu ana kadar gördüğüm en çok şikayet alan firma. arkadaşım hiç 9600xt nin fansız olduğunu düşünü biliyormusun? bence 1 hafta geçmeden geri verip paranı geri al. neyse artık bi dahaa goldpcden almasıın umarım. sakın zaman kaybetme bence git hemen kartı geri verip paranı geri al. tüketici haklarına göre 1 hafta içinde ürünü verip paranı geri alaabilirsin.(tamamını) geçmiş olsun.

iyi çalışmalar....

Benzer Başlıklar

1. 256 mb saphire ati radeon 9600 ekran kartı
    cengiz2021 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.02.2006, 20:21
  2. asus ati 9600 radeon 128mb xtd oyunlar çalışmıyor
    HUNTER008 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.03.2005, 22:56
  3. NEDİR BU Asus Radeon 9600 xt den çektiğim
    ottoman01 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 30.12.2004, 17:10
  4. Asus Ati Radeon 9600 XT Ekran Kartı Çalışmıyor!!!
    asedat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.04.2004, 17:46
  5. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 04.10.2003, 21:34