PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan colin mcrae rally 04

selam arkadaşlar ben cmr4 aldım bilgisayarıma yükledim oyuna giriyorum tam yolun yarına gelince windowsa atıyor.birde oyuna girince esc tuşuna basıncada windowsa atıyor.ben ekran kartı driverindan şüphelendim.
    ve geforce4 mx400'un en son driverını 56.64 indirdim.bu seferde yolun yarınsında falan windowsa atmıyor ama oyunda virajları falan dönerken takılıyor yani zor oynanıyor bu seferde ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam gerekiyor veya kaç ekran kartı driveri yüklemem gerekiyor cmr4 sorunsuz oynamam için lütfen yardım edin??????
    yardım ederseniz çok sevinirim... :?:

Birde DirectX9 u yükle. Hala aynı sorun yani takılma dışında bir problemin yok ise oyunda ekran kartın yetersiz kalıyordur...
    Bilmemek değil, Öğrenmemek ayıptır...

ekran kartım 128mb geforce mx400 var.ayrıca diretcx 9.0b yüklü ne yapmam gerekli arkadaşlar yardım...

Benim de anlamadığım bir sorunum var. Umarım arada kaynamaz...

gf 2 400 kartım var ve 4523 sürücüsünde çok iyi performans veriyor ancak battle field vietnam oynamak için 56,64 yüklemek gerekiyor (yada 56,56 ile de çalışmıştı)

Ancak 56,64 de NBA 2004 te başlarda 4523 ten çok daha iyi perfromans almama rağmen
    1-)1 dk kadar oynadıktan sonra oyun duruyor ve ardından beklemeye alıyor, sesler kulaklık ile dinlediğimde azalıyor ardından

2-) biraz geçince birden oyun geri dönüyor hiç birşey olmamış gibi..

3-) Sonra performanıs biraz düşüyor ardından yine aynı şey oluyor ve performansı tekrar yükseliyor.. Bunun sebebi nedir. Direct x 9 b yi yükledim yine aynı..

gf2mx400 ben de kullandım.oyunda görüntüde takılmalar yani tutuklullar oluyosa ekran kartının zayıflığından.bu çok normal.dx8 bile desteklemeyen bir karttan dx9 oyun oynastmasını istiyosunuz.30 veya 40'lı nvidia driver'ları daha iyi sonuç verecektir.

battlefield için nasıl 56.64 gerekiyor anlamadım.oyunlar driver değil dx8-9 veya opengl desteği ister sadece.dx9 yüklemeniz performansı düşürür biraz haberiniz olsun.
    oyunun arada sesle de takılması yawaslaması o/c varsa bi stabilite sorunundan da olabilir tabi.

Benzer Başlıklar

1. Colin McRally bile..
    erdalesen tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 01.08.2007, 12:50
  2. colin mcrae rally 04'de arabanın sesi çıkmıyor
    cemal_85 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.07.2005, 08:34
  3. Colin Mcrae Rally 2005
    mckovan tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0