PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ANAKART VE İŞLETİM SİSTEMİ İLİŞKİSİNDEKİ PROBLEM

Merhaba arkadaşlar. Benim celeron 1700 işlemcili Matsonic M9138E modelinde ve 512 MB DDR belleğe sahip bir bilgisayarım var. Anakartında çıkan bir problem üzerine servisine verdim ve bana yeni bir anakart verildi. Ancak windows XP'yi kuramıyorum. Deneme amaçlı win98 ve winme işletim sistemlerini kurdum. Ancak ne yaptımsa windows XP kurulmadı. Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca e posta adresim sorunlar2004@mynet.com
    İsmail ARPACI :roll:

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul / Antalya

Bunu serbest foruma yazmandaki amacı açıklayabilirsen sana cevap veririm...

Varsayılan Neden serbest forum?

Bilgisayarımın problemi benim tahmin ettiğim kadarıyla anakart ile windows XP arasındaki ilişkiden kaynaklanan bir problem. Bundan dolayı ne donanım ne de yazılım forumu seçmedim. Belki donanım forumu seçmek daha mantıklı olurdu. Yine ikinci bir tahminim anakartım servisten yeni geldiği için bios ayarlarındaki değişiklikten kaynaklanabileceğini düşündüm. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

İsmail ARPACI :P

magicman
    Misafir

Sorunun şu anda da devam etmekte ise bana ne oluyorda kurulmuyor bunu anlatabilirmisin, hata filan mı? veriyor. Yada bilgisayarmı kilitleniyor. Hata veriyor ise hata da ne yazıyor, lütfen tam olarak açıkla. Sorununu tam olarak çözelim.

Bye...

Sevgiyle Kal...

Varsayılan açıklama

Merhaba Arkadaşım!
    Öncelikle benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Sorunum hakkında biraz daha bilgi vereyim. Windows XP'yi ön yükleme ile kurarken sistem inceleniyor. Bilgisayar kapanı tekrar açılında dosya kopyalamaya geçemiyor. Tekrar tekrar açılıp kapanıyor. win98 in üzerine kurduğumda ise yine donanım inceleniyor. Sonra şöyle bir mesaj geliyor. INCA TV, lexmark yazıcı vs donanım kurulum sonrası çalışmayabilir. Bende tatamı işaretleyip devam ediyorum. Sonrasında bilgisayar kapanıp tekrar açıldığında bir uyarı veriyor. Şöyle; Windows koruma amaçlı kapatıldı yazıp acayip acayip yazılar ve açıklamalar çıkıyor.
    Arkadaşım ben yine bugün deneyeceğim. Sana ayrıntılı olarak bilgi veririm. Tekrar teşekkür ederim.
    İsmail ARPACI

Benzer Başlıklar

1. PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ
    MAoTheKing tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.12.2006, 09:56
  2. TÜRK-X İLK VE TEK TÜRK İŞLETİM SİSTEMİ
    Serfirsoft tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 32
    Son Mesaj: 27.01.2006, 00:53
  3. SATA HARD DİSK E İŞLETİM SİTEMİ KURAMIYORUM.....
    ey tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 04.10.2004, 08:01
  4. EN GÜVENLİ İŞLETİM SİSTEMİ
    TU2006 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 19.09.2003, 17:12