PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan LAPTOP:FUJITSU SIEMENS MI?

Merhaba arkadaşlar,
    laptop alacağım.eski forumları inceledim,centrino için olumlu yorumları da gördüm;bunun sonucunda Fujitsu Siemens Amilo M7400 (centrino:1,4ghz)te karar kıldım.Ama marka konusunda tereddütte kaldım.Fujitsu için ne dersiniz?Bu makine 1399$+KDV.Bu fiyat civarında başka önereceğiniz birşey var mı?

ÖZELLİKLERİ:

15" Aktif (TFT) XGA (1024x768) LCD
    Intel Centrino Pentium M 1.4GHz işlemci
    Intel 855GM+ICH4M chipset ve Intel Pro/Wireless 2100 chipset
    1MB L2 cache, 400MHz FSB
    256MB DDR 266MHz Bellek (max 2GB a kadar arttırılabilir)
    40GB HDD, Intel 855GM entegre grafik chipset (max 64MB DDR bellek)DVD-CDRW combo sürücü
    Dahili Intel PRO/Wireless 2100 ethernet ile kablosuz iletişim
    Dahili V.92 56K fax/modem
    10/100 ethernet combo
    Q Türkçe Klavye
    MS WinXP Home TR
    IEEE 1394 (FireWire)
    TV-out S Video çıkışı
    3xUSB 2.0 port
    1xInfrared
    1xMikrofon girişi, 1xKulaklık çıkışı
    Bellek kart okuyucu (Multimedia Card, Secure Digital Card ve Memory Stick için)
    1xPCMCIA, Li-lon pil (4 saat pil kapasitesi)
    1x paralel, LCD den ve PC monitöründen görüntüyü aynı anda alabilme
    326x270x30mm
    2.6 kg.

Fujitsu-Siemens bende inceledim güzel bir laptop,ama toshiba.yı da göz ardı etme bence.Birde toshiba laptop.ları ile ilgili bir araştırma yap.

Kolay gelsin.

Bence iyi bir seçim. Ev arkadaşım da aynısından kullanıyor. Dışarıdan aldı. Makine bayağı sağlam çıktı. Tek sorunu ekranında ölü piksel var. Sen de alırken iyice bir bak ekrana, ne olu ne olmaz.

yaklaşık bir ay kadar önce bende buna benzer bir soru sormuştum ama ben bu modeller arasında terddütte kalmıştım :hp nx7010, toshiba p10 ve siemens amilo d1840 ve benim seçimim amilodan yana oldu ilk başta bende tereddütteydim ama 128 mb ati 9600 ekran kartı beni cezbetti şimdilik hiçbir sorunda yok makina gerçekten süper ayrıca mükemmel hizmet anlayışı var gece isterse saat 03.00 olsun chat destek alabiliyorsun ve orada her soruna ve sorununa cevap bulabiliyorsun bence siemens al ve biraz daha para koyabilirsen mutlaka amilo d 1840 al yeniden bir laptop alma şansım olsa kesinlikle yine bir siemens alırım

Varsayılan siemens dizüstü bilgisayar

Öncelikle merhabalar, Ben yeni bir üyeyim. Bu ilk mesajım. Hoşbulduk diyorum. Adım Egemen.
    Ben de teknosadan fujitsu siemens in dizüstü bilgisayarlarına baktım. ve her gittiğimizde de bu bilgisayarı bana söylediler elimizdeki en iyi fiyatlı makine bu dediler. 1.86 ghz işlemcili 512mb ddr2 ram 128 mb atı radon x ekran kartı 80 gb hdd dvd+-rw bluetooth harici ethernet wireless var. GEniş ve parlak ekran. Açıkçası aradığım özellikler var. Yarın büyük bir ihtimalle alacağız ama bi kere de size danışayım dedim ne de olsa yeniyim aranızda. Birde paylaşımsız ekran kartı var bunu bileniniz varsa açıklar mısınız? Bana paylaşımlı olanlarda 512 mb ram den harcar oyunu kasar veya interneti yavaşlatır filmin çözünürlüğü azalır dendi bu var mı? Bileniniz varsa lütfen cvp yazsın? herkese iyi akşamlar.

Benzer Başlıklar

1. Fijitsu Siemens Laptop
    recrec tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.04.2006, 12:17
  2. siemens c 65
    na_name tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 30.08.2005, 21:57
  3. Fujitsu siemens Amilo D7800 notebook anakart
    nkcoskun tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0