PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan hp 3650 yüklenmiyor

merhabalar hp 3650 yazıcım var. ve hp 3600 drıver i verdiler. şu anda yazıcı çalışıyor ama bilgisayarı her açtığımda yani donanım ekleme sihirbazı açılıyor ve prınter bulundu diyor. yüklüyorum yine yine...... ayrıca regedit ten girip orayada yazıcımı tanıttım ama hala sonuç yok bana yardım edin. teşekkürler..

Öncelikle sana vermiş oldukları driver doğru. Çünkü HP firması sürücülerini seri olarak üretiyor yani elinde sürücü tüm 3600 den 3699 a kadar olan tüm modelleri destekler. Sorununa gelince yüksek bir ihtimalle sistemsel bir sorun var. Yazılımsalda olabilir. Çünkü makinen her açılıp kapandığında Sistem kaydını geri alıyor ve sen sanki driveri yüklememiş gibi oluyorsun. İşletim sistemini bir kontrol et.

diğer bütün programlar sorunsuz çalışıyor 1 senedir. sadece bu sorun devam ediyor hala cevabın kontrol et mi? teşekkürler..

Varsayılan hacamat

hacamat sana verdikleri driver doğru. O sorun windows xp deki makinalara usb bir aygıt takınca olabiliyor. sistemin büyük ihtimalle xp dir.
    çözümüne gelince bende bilmiyorum. ama bu konuyu araştıracağım.

Sanirim düzgün kuramamissin. Öncelikle bütün programlari ve printer i kaldir. Sonra USB kablosunu bilgisayarin arkasindan cikar. Tekrar kuruluma basla. Kurulumun bir yerinde (Burasi önemli) "Yaziciyi Algilamaya" calisacak. O esnada USB kablosunu tak. Yaziciyi algiladigina dair bir uyari alacaksin. Sonra kuruluma devam et. HP nin yeni modellerinde genellikle kurulum esnasinda "Sizden isteninceye kadar cihazi baglamayin" gibisinden bir uyari veriyor ekranda. Yazici vs bagli ise o anda algilayamaya biliyor.Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. hp 3650
    armx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.01.2006, 14:05
  2. Nokia 3650 Please
    bingo1 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 06.12.2005, 22:03
  3. 3650 mmc
    ccaparli tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1