+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Yedekleme için yardım lütfennnn
-
08.06.2004 22:53 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- istanbul
Yedekleme için yardım lütfennnn
Merhaba arkadaşlar benim bilgisyarım çok yavaşladı bu yüzdende bilgisayarıma format atmak istiyorum bu arada bilgisayarımın özelligi pentıum4 512 ddr rem ana kartımda MSI 845PE MAX. Evet ben bilgisayarıma format atmak istiyorum ama hardiskimin bir kopyasını çıkarıp cd ye yazdırabilecegim bir program varmı varsa nasıl kopyalama yapabilirim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz lütfen çünkü her seferinde format atıp tekrardan bilgisyarımdaki programları kurmak baya zor oluyor vede can sıkıcı oluyor bu konuda acele yardım ederseniz sevinirim emailim acar.h@tnn.net saygılarımla tşkler.......
-
08.06.2004 23:49 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İzmir
harddiskini kopyasını çıkartıp cd ye basmanın ne alemi var hem bunu yaparsan daha zahmetli olur.
harddiskin kaç parça bilgilerini d ye at varsa yoksa oluşturabilirsin
c: yi formatla windowsunu kur d ye programlarını ve yedeklerini al oraya bişi olmaz
-
09.06.2004 01:10 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- istanbul
Merhaba dostum benim hard diskim tek parça ve benim bilgisyarımda C D ve E sürücüleri bulunuyor zaten ama peki D ye nasıl yedekleyebilirim bu konuda yardımcı olurmusun teşekkürler..... Bu arada ben wın98 kullanıyorum...
-
11.06.2004 12:41 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
Arkadaşım eğer diskin dediğin gibi iki bölümden oluşuyorsa işine yarayan dosyaları d sürücüsüne kopyala ama eğer windowsun kendi bilgilerinide yedeklemek istiyorsan onu tavsiye etmem çünkü yedekleyeceğin sistem dosyaları sorunlu olduğu olduğu için pek de yararlı olmaz ama senin dediğin anlamda bir yol daha war oda norton ghost denen bir programla oluyor.O da şu şekilde faydalı olur bilgisayarına format atarsın drivermış falanmış herşeyi yüklersin d: sürücündeki dosyalarıda yerleştirirsin sonra sistemin en yüksek performansında olur sende hemen ghosta atıp sistemi yüklersin eğer ilerde bi sorunda çıkarsa normal extrac programları gibi onu çalıştırıp kullanırsın
-
11.06.2004 14:30 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbuL
harddiskim tek parça dedigine göre diger sürücüler cd rom veya yazıcı falan olmalı. sana imaj al sonra tekrar yüklersin dicem ama yine yavaş olacak sonuçta. bence önemli dosyalarını cd ye yazıp formatı bas.
Benzer Başlıklar
-
sistem yedekleme yardım
matematkx tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.11.2006, 08:42 -
yedekleme
maganda tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.09.2006, 17:13 -
yedekleme işi
cobe38 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 11.07.2006, 14:40 -
yedekleme
ihsanocak tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 18.02.2006, 17:35 -
harddisk için ve monitör için lütfen yardım edin
alperen_69 tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 27.10.2003, 13:18