PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan webcam lütfen yardım edin

Arkadaşlar ben de eski bir model mustek wcam 3x kamera var driver 'ı lazım idi..İndirdim professyonel 'de çalışıyor ama home edition ' xp işletim sisteminde çalışmıyor..Bildiğiniz site adresi yada başka bir yol var mı driver için...Yardım ederseniz çokkkk sevinirim...

Hepinize teşekkürler..Kolay gelsin

Alla alla!!!
    pro da calisan neden home da calismas ki??

www.driverguide.com dan bir arat.

Veya bakmissindir ama soliyim Mustek in siteye bak belki vardir..

Baktım senin verdiğin www.driverguide.com dediğin siteye direver list denen başlığı tıkladım mustek'i buldum.Ama tarayıcı ve yazıcı driver'ları vardı yani kendi markamı bulamadım..Yine de teşekkürler..Saoll.Ama yardım lütfennn

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    eskişehir-antalya

selam

webcamı hiçmi yüklemiyo yoksa yüklüyoda herhangi bi programda görüntümü alamıyorsun
    eger yüklüyosa bu driver sorunu degilde video sıkıştırma problemidir başka programlarla bi dene kesin çalışır yada home yüklü başka bi pcde dene

bende creativenin bi webcamı var dirver en son 98 destekliyo internetdede 98den yukarısı yok benim xp pro da çalışmıyo ama annemim xp proda canavar gibi çalışıyo anneme göre ondan korkuyomuş

kolay gelsin

selam arkadaşlar
    Bendede Wcam3X var bende 98 de kullanıodum bu webcamı .Şimdi XP Pro Yükledim sürücüsünü bulamıom. Turkojan sen xp pro yu buldum indirdim demişsin Banada nereden bulduğunu söylersen sevinirim!!! Senin probleminide anlamadım XP pro ile home un veri tabanı aynı olması lazım diye biliyorum problem başka yerde olmalı herhalde .... (Bi Link yollarsan sevinirim) :twisted:

Benzer Başlıklar

1. mustek webcam aldım yardım edin!!!
    tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.12.2002, 12:58