+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: webcam lütfen yardım edin
-
11.06.2004 18:15 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
webcam lütfen yardım edin
Arkadaşlar ben de eski bir model mustek wcam 3x kamera var driver 'ı lazım idi..İndirdim professyonel 'de çalışıyor ama home edition ' xp işletim sisteminde çalışmıyor..Bildiğiniz site adresi yada başka bir yol var mı driver için...Yardım ederseniz çokkkk sevinirim...
Hepinize teşekkürler..Kolay gelsin
-
11.06.2004 19:29 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
Alla alla!!!
pro da calisan neden home da calismas ki??
www.driverguide.com dan bir arat.
Veya bakmissindir ama soliyim Mustek in siteye bak belki vardir..
-
11.06.2004 22:16 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
Baktım senin verdiğin www.driverguide.com dediğin siteye direver list denen başlığı tıkladım mustek'i buldum.Ama tarayıcı ve yazıcı driver'ları vardı yani kendi markamı bulamadım..Yine de teşekkürler..Saoll.Ama yardım lütfennn
-
12.06.2004 01:35 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- eskişehir-antalya
selam
webcamı hiçmi yüklemiyo yoksa yüklüyoda herhangi bi programda görüntümü alamıyorsun
eger yüklüyosa bu driver sorunu degilde video sıkıştırma problemidir başka programlarla bi dene kesin çalışır yada home yüklü başka bi pcde dene
bende creativenin bi webcamı var dirver en son 98 destekliyo internetdede 98den yukarısı yok benim xp pro da çalışmıyo ama annemim xp proda canavar gibi çalışıyo anneme göre ondan korkuyomuş
kolay gelsin
-
04.12.2004 16:10 #5
- Katılım Tarihi
- 2004
selam arkadaşlar
Bendede Wcam3X var bende 98 de kullanıodum bu webcamı .Şimdi XP Pro Yükledim sürücüsünü bulamıom. Turkojan sen xp pro yu buldum indirdim demişsin Banada nereden bulduğunu söylersen sevinirim!!! Senin probleminide anlamadım XP pro ile home un veri tabanı aynı olması lazım diye biliyorum problem başka yerde olmalı herhalde .... (Bi Link yollarsan sevinirim)
:twisted:
Benzer Başlıklar
-
mustek webcam aldım yardım edin!!!
tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 08.12.2002, 12:58

Alıntıyla Yanıtla

işlemci ve ekran kartı alacağım bir...
Bugün, 15:36 / Donanım