PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan [b]AMD işlemcilerin farkları[/b]

Arkadaşlar AMD Athlon 2500+ BARTON işlemcinin özelliklerinin detaylarıyla öğrenmek istiyorum.Bu işlemcinin diğerlerinden farkı nedir,ne gibi artılara ve eksilere sahiptir?tercih edilmeyişlerinin sebebi gibi konularda bana yardımcı olursanız sevınırım.bırde bu işlemcilerin PIV lere ve CELERONlara göre ne gibi farklılıkları var.yardımcı olursanız sevınırım. :? :?

öncelikle, tercih edilmeyiş nedenini sormuşsun. ama ben bunu anlıyamadım. AMD 2500+ en çok satılan işlemcidir. 333MHZ fsb hıza sahip bir işlemcidir. Şu an için piyasadaki en iyi fiyat/performans orantısına sahip işlemcidir. Hiç bir celeron işlemci eline su dökemez p4lerde ise p4 2.2 üstü işlemciler alınabilir ama fiyat bakımından amd tercih edilmelidir

teşekkür ettim yardımlarınız için ama bir sorum daha olcak.amd serilerinde athlon 2500+ barton yazıyo.bu barton'un anlamı nedir.hangı ozellıgını anlatmaktadır.

barton yeni işlemci çekirdeğine verdikleri isim. Eskiden duron ve athlon vardı. Pek önemli bi durum değil yani. Buda işte FSB frekansının 333MHZ olmasından kaynaklanan isimdir yani, 2400+ ve altı işlemciler bu FSB 266MHZdir

Benzer Başlıklar

1. MySQL , DB Acces , MSSQL farkları
    imparator tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.09.2007, 13:59
  2. Boş Dvd Farkları?
    FaRCoN tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 11.02.2007, 23:06
  3. amd ile pentium işlemcilerin farkı ne acaba?!
    krizalid tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 32
    Son Mesaj: 09.05.2005, 15:55
  4. c, c++ ve c# dillerinin farkları
    Blizzard tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.09.2004, 17:01
  5. amd işlemcilerin en temel problemleri nelerdir?
    freeman27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 12.02.2004, 21:51