PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Monitor sorunu

Varsayılan Monitor sorunu

merhaba arakadaşlar benim 15 inc casper 3 5 senelik monitorile bi sorunum var ekran karanlık görünüyo monitörün aydınlık ayarı sonunda ekran kartının görüntü ayarıda sonlarda oyunlarda resiim ve film izlerken gene ayarları açmak zorun da kalıyorum sorun nerden kaynaklanıyo acaba.. not gecen yazdığım sorundabi arkadaş ban bilgisayarcıya götür demişti ben ekran kartımı bil. taktırdım ama şerefsiz bana eski bir tip ekran kartını (64 mb nforce 48 dolara taktı 3 ay önce) artık kime güvenecegimi şaşırdım

bendede 19inc flat samsung SyncMaster 757NF var sistem p3 733 256ram geforce2mx 64mb ekran kartı var...Monitörü düşük çözünürlük ve oyunları tam ekran oynatmaya çalıştığımda çok ince gıcık bi ses çıkartıyor...niye olabilir? masaüstünde hiç ses yok(bi sorun olmuyor)....

doğrusu yapabileceğin pekte bişey yok çünkü monitörün ömrü bukadarmış.aynı şey bendede oluyordu.ekran kartının programından ancak renk acabiliyodum çünkü monitörün renk ayarı en sondaydı fakat yinede karanlıktı.tamirciye falan boşuna götürme derim astarı yüzünden pahalı.zaten yapsan bile yakında kendin değiştirmek istiyceksin.en iyisi sen git yeni bi mon. al.önerim samsung 763mb (145+kdv)peşinde indirim yaparlar.(17" ve flatrondur)

ölü dostum sen ne yapmışın ya tabiki çakışma var.hiç 19" monitöre geforce2 olurmu.bizim bi arkadaşta 15" monitöre his9600xt takmıştı.kart 1600dpi a kadar desteklerken monitör yüzünden 1024*740a bile çıkamıyodu üstelik kartın performansının yarısını alamıyodu.tavsiyem ekran kartını değiştir.tavsiyem his9200pro

yaw benim kart evet biraz eski ama quake3 denedim biraz önce 2048'e 1536 da takılmadan çalıştırdı(çızırtı da yoktu)....Yaw bu bilgisayarı nasıl upgrade ederim en ucuz ve kalite ram sd256 p3 geforce2mx 64 nasıl hizaya gelir bi yardım edin yaw!!!

Benzer Başlıklar

1. monitor acilma sorunu
    maganda tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.11.2006, 20:35
  2. motherboard monitor sorunu
    sercey tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.04.2006, 15:26
  3. monitor sorunu!
    gul1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8