PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bazı oyunlar bilgisayarı kapatıyor

iyi günler,

benim sistemim şöyle;
    Anakart : Gigabyte 8ID-533
    İşlemci : Celeron 1700 Mhz
    Ram : 512 SD
    E.Kartı : Asus 64 MB Geforce 4 MX 440
    Disk : 80 GB
    İ.Sistemi : Windows XP Professional

Sistemi yeni formatladım. Şimdi max payne 2, hitman 2 ve c&c : generals oyunlarını açtığımda bilgisayar kendini direk kapatıyor, tekrar açmak içinse arkasındaki fişi çıkartıp biraz beklemem gerekiyor sonra taktığımda tekrar çalışıyor. bilgisayarın kendi kendini kapatmasından sonra ilk aklıma gelen, ekran kartı fanının çalışmadığı yada yeteri derecede çalışmadığı oldu, heralde aşırı ısınmadan kendini kapatıyo diye düşündüm, sonra birilerine sordum driverlerını güncelle dedi, yeni driverlarıda indirdim, sorun yine aynı, ama mesela gta 3 ü çok rahat oynayabiliyorum, hatta bi çok 3d oyunuda oynayabiliyorum, bu sorun içi ne yapmam lazım, bunun gibi bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olmalarını rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim...

Donanımsal bir arıza olması lazım ama neden kaynaklandığını çözemedim...Sistemin gayet iyi.

sistemimi upgrade etmeye karar verdim, ekran kartı ve işlemciyi değiştireceğim, ekran kartında 250 milyona kadar harcayabilirim ve umarım bu sorunu halleder, bu fiyatlar civarında yüksek performanslı bi ekran kartı önerebilirmisiniz?

250 milyon civarına KDV'si dahil,FX5600 alabilirsin.Winfast almanı kesinlikle öneririm.Ama 9600Pro'da alabilirsin.O galiba tam 250 milyon civarı ediyo.Onda ise marka olarak HIS Excalıbur almalısın.Yada PowerColor alabilirsin.Şu anki sistemine gelince bence işlemci çok ısınıyo ondan.

KOLAY GELSİN :wink:

peki bu işlemci ısınmasını nasıl engelleyebilirim

Benzer Başlıklar

1. videolar bilgisayarı kapatıyor
    Joe_Black1990 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.02.2006, 12:35
  2. Bilgisayar kendisini kapatıyor...
    Raplex tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 07.02.2005, 16:41
  3. Bazı oyunlar açılmıyor?Sorun anakart mı?
    Coolzorg tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.08.2004, 00:23
  4. xp de bazı oyunlar çalışmıyor
    necatipamuk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 25.10.2003, 18:02
  5. WinXP'de bazı oyunlar çalışınca ekran siyah oluyor
    yetermi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.05.2003, 08:51