+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar
-
20.08.2004 16:55 #6
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ank
flat ve flatron ayırımını ıyı yapmak gerekır...
ıkısı farklı seyler...
flatron tuplerde furkantr nınde dedıgı gb kuresel tuplerın tersıne ekran yuzeyının tamamına net bır sekılde yansıtılır...
bunun sebebıde tupun ucundakı foton taabancasına baglı seperatorlerın acıklıgının normal tuplere oranla daha buyuk olmasıdır...
aslında goruntudekı netlık tupun duz olmasından degıldır...
kuresel tuplerde goruntu kenarlara dogru sogruldugundan goruntu merkezde nettır...
ayrıca goruntujnun merkezde ve kenarlardakı olcusu degısır..
yanı merkezde boyu olculen bı resımle kenara yakın olculen resmın boyu cok dusuk (gozle bılınclı olarak fark edılemeyecek kadar) oranlarda degısmektedır...
Flat tuplerde kuresel tuplerdekı bu sogrulma degısımını optık o0larak degıstıren bır ekran fıltresıyle uretılırler....
Flatron--> orgınal
flat-->şakacıktan olanıdır...
kolay gelsın.....
-
20.08.2004 17:08 #7
- Katılım Tarihi
- 2004
flat ve flatron tanımları aynı şeylerdir..flat,düz demek.. flatron da düz ekranlı monitorleri temsil ediyor..
ama her flat denilen monitorler,tam anlamıyla düz çıkmıyor..kaliteli flat arıyorsanız,sony,lg vs. alabilirsiniz..veya lcd ekranlardan alırsanız,marka sorununuz kalmaz
-
21.08.2004 08:13 #8
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ank
killex in dediğine kesinlikle katılmıyorum...
flat ve flatron farklı kavramlardır...
bir zamanlar elıme phılıps lg ve samsung un katalogları vardı ve hepsındede aynı ıbareler yer alıyordu......
hatta bı satıcıya gıttıgınızde her markanın flat olarak adlandırılan modellerıne baktıgınızda aynı ınch buyukluktekı ıkı farklı fıyatta monıtor goreceksınız...
sebebıde flat ve flatron ayrımıdır...
kolay gelsın...
-
23.08.2004 18:10 #9
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- California
Selam Slim;
Bu konuyu acman ii oldu.Ben de monitor alırken cok gezdim(mouse bile alacak olsam herseyi arastırıp alırım) gezdim ve gordum ki (tum markaları inceledim) bu uretici firmalar bilgisi az olan insanları yutturmaya calısıyorlar Neden Mİ; isim vermek gerekirse Lg , Flat monitor turunde iki urun modeli sunuyor ;
LG F700B FLAT
LG F710BH FLAT MONITOR
bu iki modelde flat diye satılıyor ve bilmiyen birisi flat ı gorunce duz ekran sanıp alıyor.Halbuki bunlardan sadece
LG F710BH FLAT MONITOR duz ekrana sahip.
Kolay gelsin..
Almadan once arastırın.. 8) 8) 8) 8) 8)
Benzer Başlıklar
-
neden 29 değil 34.75
hugememo tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 23.06.2006, 16:20 -
veri şifreleme neden etkin değil
eyyuplu tarafından Yazılım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 11.12.2005, 13:22 -
Anasayfadaki Haberler Neden Güncel Değil?[PCNeT]
akrepkral tarafından PCnet forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 17.02.2005, 17:35 -
Neden Philadelphia da İstanbul değil
lewo tarafından Donanım forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 12.09.2004, 12:26

Alıntıyla Yanıtla

Win7 starter ve netbook
Bugün, 16:04 / Yazılım