PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Yeni Donanım Yardımı

slm
    baya amandır bilgisayarla ilgilenemiyorum şimdi yeni bir bilgisayar toplamaya karar werdim ama özellikle anakartın ne olacagına karar weremiyorum fiyat açısından uygun birşey olsun istiyorum we tabi en önemliside toplayacagım diger parçalarla uyumlu olmasını istiyorum
    seçtigim anakart Asus P4P800 i865PE 800FSB 400DDR Dual almak istedigim kasa yine asus ekran kartı ise 256 mb Asusv95 70TD FX5700
    harddisk ise western digital acaba bu parçaların birbirleriyle olan performansı nasıl olur iyi bir tercih mi daha iyileride yapılabilinir mi?
    önerileriniz için şimdiden teşekkürler iyi günler

Seçtiğin anakart gayet güzel ve yazdığın donanıma uygun bir seçim.Harddisk de biraz daha araştırma yap western de iyidir ama genede bir araştırma yap.Az da olsa samsung.a yönelmeni tavsiye ederim.İleriye yapılandırma da bir sorun yaşamazsın.ama tabii ki maddi durumun hariç.

Kolay gelsin.

anakart ve ekran kartı seçimin güzel.. ama hdd için maxtor'u tercih etmeni önerebilirim....: )

Anakart ve ekran kartı konusunda arkadaşlar gibi isabet etmişsin diyorum..

Sabit disk konusunda şunu söyleyeyim :

En çok arıza çıkarıp servise giden marka maxtor (belki diğerlerinden çok satıyordur , o yüzdendir)

Daha önceden Western kullanıyordum , hızı iyiydi. sessiz olsun diye en son Samsung aldım ama o da takır tukur çalışıyor canımı sıkıyor..

hdd olarak Maxtor tavsiye ederim.Western e daha iyi bir alternatif.asus 256mb fx5700 yerine bunu öneririm.
    http://www.dijitalcenter.com/asp/sho...ID=R9600XT-256
    yok illa fx 5700 alcam diyosan gine abit al derim.çünkü overclock a çok yatkınlar.
    http://www.dijitalcenter.com/asp/sho..._ID=1004028301

birde kartların benchmark skorlarını google den bir arat istiyosan.senin yerinde olsam öyle yapardım.ve seçtiğin anakart mükemmel. :roll:

Benzer Başlıklar

1. donanım stajı yardımı
    sesil tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 03.09.2009, 18:43
  2. Yeni donanım
    promar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 19.03.2005, 08:49
  3. 64 bitlik donanım yardımı
    zaitochi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6