PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan mouse yada sistem ile ilgili bir sorun

6 ay once bilgisayarımı kutusuna koyup kaldırdığımda hersey güzel çalişiyordu. Şimdi ise mouse umu ilk açılışta görüyor sonra bios tan gelen bir bip sesiyle takılmaya başlıyor ve bir süre sonra mouse hareket etmiyor. İşletim sisteminden kaynaklanıyordur diye bütün bilgisayara format atıp baştan yükledim ama aynı şey hala devam ediyor. Acaba içindeki kartlarlamı çakışıyor dedim kartları teker teker çıkarıp denedım hala aynı. Mouse sadece klavye uzerinden hareket ettire biliyorum. Daha önceden hiçbir kartla çakışmadan sorunsuz çalışırken şimdi neden boyle olduğunu bilmiyorum. Acaba mousummu bozuldu, yoksa başka bir sorunmu var. Yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim. Tesekkürler..

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

anakartta sorun olması daha muhtemel , ps2 portlu mousun var ise usb, usb portlu mauseun varsa ps2 portlu yeni bir mouse ile yeniden denemeni öneriyorum..

kolay gelsin.

Bende de buna benzer bir sorun olmuştu. Mouse u hareket ettirince bilgisayar kilitleniyordu ctrl+alt+del win tuşu falan hiçbir şey işlemiyordu ne alakası var bilmiyorum ama mouse u temizleyince geçti. Çok şaşırmıştım.

Benzer Başlıklar

1. klavye mouse çalışmıyor sorun çok farklı
    barni_heyamola tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.10.2006, 12:16
  2. BIR mp3u yada wavenin nasil notasını gorurum yada kaydederim
    poweronpenguen tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.10.2005, 14:16
  3. Mouse Sorun
    kale181 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5