PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile CD-RW bilgisayarı kitliyor... yardm lütfen
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan CD-RW bilgisayarı kitliyor... yardm lütfen - 06.10.2004, 17:11

asus 52 32 52 cd-rw quietrack.... alalı 3 hafat oldu... daha önce sürücüleri fln yüklemek için taktıım cdleri okudu... ama sonra bi gün...ilk defa cd yazdım... data cdsi...içinde klipler vardı... cdrom o cd yi (kendi yazıını okumadı ve makine kitlendi.. ben "cd bozuk yazmışımdır " diye düşündüm... ama daha sonra bu cd yi okudu..yani cd sağlamdı... ama gene hangi cd yi takarsam takayım makine kitleniyor... başka cdrom fln yok..tek cd-rw... bilgisayarcıyla ev arasında mekkik dokumadan önce size sorarak şansımı deniyim dedim....

inşallah aynı olay başka birinin de başıan gelmiştir ve kolaylıkla çözmüştür ..deneyimlerini anlatır bize .

herkese teşekkürler
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Yer: İstanbul
Varsayılan 06.10.2004, 17:24

Bir takılma olayı var sanırım CD-rw'de,sen yinede her ihtimale karşı ide kablolarını dikkatlice kontrol et.Eğer yine birşey bulamazsan en iyisi değiştirmek..
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Yer: Istanbul
Varsayılan 06.10.2004, 21:07

yazdığın cd'lerde problem olabilir.. başka yerden başka marka cd'ler ile dene.. yazdığın cd'lerde bir problem olmadığından eminsen.. ürünü aldığın yere götürmen iyi olur.. kolay gelsin....: )
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Yer: Adana
Varsayılan 06.10.2004, 22:01

Bence İde'lerde bi sorun yok sanırım cd'lerde problem war cd-rw ' de hatalı okuma olmussa bir kere sorun nuks edebilir her baslangıcta yani her cd koyduğunda okumaya baslayıp sorun olusur ve donar..
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
bilgisayarı bozdum arkadaşlar yardım lütfen dbaris Yazılım 2 10.02.2007 19:59
Faturalı tel.un Kayıtsız olması hakkında.Lütfen yardm edin ucahmetuc Mobil Aygıtlar 4 15.09.2006 15:11
Tv Kartı Sistemi kitliyor ve hdd'di tekrar başlayınca diss medomen Donanım 5 29.04.2005 00:55
Hard Disk yardm ? turkbey Donanım 5 07.06.2004 16:49
İnternet explorer kendini kitliyor? baltazarr Yazılım 5 07.12.2003 17:41

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.