+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
13.10.2004 22:58 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- istanbul
"Recovery Genius" Yardım Lütfen!....
Recovery Genius=RG
))
Bu bahsettiğim "RG" win kullanımı için olan diil. Biosta hazır yüklü olan RG.
Neyse konuya gelelim:
Benim Phoenix Award 6.0PG biosum var ve bunda hazır RGyüklü. Ben bu bilgisayarı dayımdan satın aldım ve formatladım hatta fdisk attım. Fdisk atmadan önce açılıştaki siyah ekranda RG bana "hdd çok bölünmüş RG'yi uninstall et ve hddyi birleştir" diyordu. Ben de nasılsa fdisk atcam die msjı takmamıştım. Ama fdiskten sonra restart ettim ve RG bana gene aynı uyarıyı verdi. Ben de bi daha restart edip CTRL+R yapıp RG menüsüne girdim ama password vardı. Dayımlar her seferinde bu bilgisayarı servise veriyorlardı ve muhtelemen servis elemanları daha önceden RG ye pass. koymuşlar ve bi restore almışılar ve her servise gelişinde de burdan recover ediyolar. Nasıl oluyo bilmioyrum ama bu Rg hddyle bağlantışı olarak çalışıyo çnkü benim eski makinanın hddsini bi makinaya takınca RGye şifresiz giriyo ve hiçbir uyarı vermiyo MBR den die hdd ye fdisk/MBR koydum gene yemedi. Araştırdım Bu RG fdisk bile yemiyormuş. Jumperdan bios reset yaptım, pili sabaha kadar çıkardım ama gene yemedi.Ancak takıldığım bir nokta var ben ilk defa fdisk MBR yapıyorum. Dosta fdisk/MBR yazdığım zaman herhangi şekilde hiçbirşey açılmıyor. Enter'a basınca bir satır boşluk bırakıyor ve tekrar c:\ halina geliyor acaba MBR ye fdisk atıyor mu ? Bu yazdıkalrım konusunda bana yardımcı olabilecek kimseler var mı? Lütfen Kafayı sıyırmak üzereyim... OFFFFFFFFFF
-
14.10.2004 00:11 #2
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Kayseri / İstanbul
Öncelikle forum kurallarımızı okumanızı öneririm.
Kolay gelsin.
Benzer Başlıklar
-
windows açılırken "HATA" veriyor..lütfen yardım...
silentpain tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 29.08.2006, 21:38 -
"ccleaner" kullanıcıları lütfen yardım. explorerla
kaaan tarafından Yazılım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 27.07.2006, 18:58 -
Telekom ADSL "kullanıcı adı" ve "parola"
zaferdepe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 29.01.2006, 20:35 -
"phpbb" şu hata mesajına bakarmsnz lütfen....
L_o_n_g_h_o_r_n tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 12.07.2005, 16:54 -
Easy Recovery 6.0... Pek de "easy" kurtarmıyor...
parmenides tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 19.01.2004, 10:59

Alıntıyla Yanıtla

İlk pc toplayışım arkadaşlar sizce...
Bugün, 16:14 / Donanım