PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: SERVİCE PACK2

Varsayılan SERVİCE PACK2

yaw şu sp2 yi kuramıyorum her defasında kurulum sona erdiriliyor.bazı yerlerden edindiğim servis paclerin dışında pcnetin bu ay verdiği sp2 de de aynı sebepten dolayı kurulumu sonlandırdı.bu sorunu nasıl aşabilirim.

baba senin makine xp ise hiç kasma hatta home edition diyipte yükleme bilgisayarın anasını ağlatıyo servis pack

valla ben otomatik guncelleştirmelerden yukledim tıkır tıkır calısıyor bana cok yararı dokundu... oyle cdlerden yukleme bence microsoftun sitesinden yukle

ben zatten cdlerden yüklemedim ki bende windows updateden indirdim baq dostum sen çok şanslısın o zaman ben kurdum 3 tane daha arkadaşım kurdu bilgisayarı uçurdu bilmem anlatabildim mi???

benim problemim güvelik falan değil zaten yada diğerleri.Bazı int sitelerinden faydalanamıyorum.Bazı sitelere girdiğimde (mesela yahoo games bölümüne) sayfanın düzgün görüntülenmesi için Java virtal drive yüklenmesi gerekli uyarısı geliyor.Uyarıda YÜKLE || İPTAL seçenekleri var yükleyi seçiyorum ve beni microsoft un sitesine yönlendiriyor ve yükleme olmuyor . iptal dediğimde yükleme işleminden çıkıyor ve sonuçta her iki seçeneği de seçsem sayfa görüntülenmiyor.Bu nu nasıl halledebilirim.Daha önce böyle bi şeyle karşılaşan var mıı?SP2 yi yükle geçer demişlerdi zaten onuda yükleyemedim Kafayı yiiiiiiiiiicemmmmmm :evil: :lol: 8O

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.10.2006, 13:09
  2. XP SERVİCE PACK 2 KURULMUYOR
    serdarkara tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.03.2006, 16:38
  3. service pack2
    fuzep tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 17.05.2005, 04:21
  4. Servis Pack2