PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul Avrupa Yakası

Varsayılan power düğmesine 10saniye basılı tutunca bilgisayar kapanmıyo

bunun sebebi ne olabilir?

Varsayılan slm

arkadaşım ben teknik serviste çalışıyorum muhtemelen temahsızlık var tamiri yok istersen bi çözüm önerebilirim kasayı sök kasada senin power tuşuna giden ince kablolar vardır hard diske giden diil board ve power tuşuna giden orda uçlarında ufak ufak girdiler vardır power sv yazanın ortasından kopart ve birbirine temas ettirt düz kontak yani yapabilirsen budur

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

bıde anakart ayarlarına bak oradan bu ayarın acık olup olmadıgına bı bak kolay gelsın

Varsayılan Re: slm

Alıntı Orijinalini Gönderen: caner__35
    arkadaşım ben teknik serviste çalışıyorum muhtemelen temahsızlık var tamiri yok istersen bi çözüm önerebilirim kasayı sök kasada senin power tuşuna giden ince kablolar vardır hard diske giden diil board ve power tuşuna giden orda uçlarında ufak ufak girdiler vardır power sv yazanın ortasından kopart ve birbirine temas ettirt düz kontak yani yapabilirsen budur
    eğer power butonunda temezsızlık olsa pc zaten açılmazdı.. denetim masası/ güc secenekleri/ gelişmiş altındaki ayarlar ise sadce win ortamında geçerlidir.. problemin için bios'tan ilgili bölüme girerek seçeneği aktifleştirirsen.. power butonun'na 4sn. bastıgında sistem kapanacaktır.. kolay gelsin....: )

Büyük ihtimal PC açılırken iki kere biip sesi veriyor.Bios'dan kaynaklanıyor gibime geliyor.

Benzer Başlıklar

1. :!: pc power + reset düğmesine basınca açılıyor
    ilker7 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 24.01.2007, 19:05
  2. bilgisayar kapanmıyo
    cyberiaster tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 18.07.2006, 09:19
  3. Bilgisayar kapanmıyo
    _Emc_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2