Arkadaşlar bende aipir sölemesi 512 ADSL var evde wwwroot ta yapmış olduğum asp.net sitesini internete bilgisayarım devamlı bağlı olduğu için yayınlamak istiyorum mesela benim IP numaram 212.252.115.21 olsun (superonlinenin Chat Ipsi

sitemin klasör adıda proje olsun dielim...
ben
http://212.252.115.21/proje/default.aspx dersem eğer... domainimin asıl adresine... sitemin domain adını girince explorere evdeki sitemi görüntüleyebilirmiyim ? bunu yapabilmek için sadece IIS yüklemek yeterlimi ?
birde hazır konu açmışken bu konuda tüm kafama takılanları sormak ve boşuna konu fazlalığı yapmadan sormak istiyorum .
evdeki bilgisayarımda internete açık bir klasör oluştursam ve diğer bilgisayarlardan internet üzerinden o attığım klasördeki dosyaları alabilmem mümkün olurmu olursa nasıl ??? gene IP ile bağlanma ile mi ???
son olarakta başka bir soru bizim bir arkadaş tutturdu server alıp hosting satacam die bu serverlerin ayarlarını nasıl yapılandırabiliriz bunun için özel yazılımlar varmı yani mesela 3GB bir alan veriyoruz birine k.adı deneme şifre deneme 1 olsun buna ait accountu açmak yönetmek serverde bunun için özel yazılımlar falan varmı yoksa eğer basitçe ir anlatırmısınız bu konuyu yada bununla ilgili kitap olarak hangi kaynak arayışına girmeliyim yani mesela Server 2003 kitabımı almalıyım gibi...
Sağolun Canlar
Kolay Gele Saygılar.