PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Wireless-kablosuz sistemler

Arkadaşlar Wirelless klavye mouse adsl modem tamamda başka kablosuz ne sistemler var kafaya taktım kablo olayını ortadan kaldıracağım ne tavsiye edebilirsiniz?Kablosuz hoparlör sistemleri hakkında yada başka sistemler hakkında bilgisayarcı arkadaşlardan cevap bekliyorum...

kablosus 5.1 gibi hoparlör sistemleri piyasada mevcut. Ancak tam yaygınlaşmadığından fiyatları biraz üst seviylerde...
    Saygılar...

kablosuz aygıtların geneli radyo dalgalarıyla iletişim kuruyor. hertarafta zaten kablosuz sistemler/ağlar var ben kendi makinamda ve çevremde mümkün olduğunca kablosuz aygıtlardan uzak duruyorum(cep tel'i hariç buda tek başına çok fazla.. insan sağlığı gittikçe büyük risk altına giriyor.. bence bu kadar kablosuz çevre yeterli..
    ilerde ocakta kaynayan çayı, bardakta biten kolayı haber eden sensorlerde kullanılcak, wayy halimize

evet arkadaşımız haklı insan sağlığı açısından çok sakat işler bu kablosuz aygıtlar. Valla ileride insanların hali neye dönecek çok merak ediyorum????

Atın ölümü arpadan olsun abi...Acaba elektriğide kablosuz çekebilirmiyim? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benzer Başlıklar

1. Wireless(Kablosuz Ağ) bağlantı nedir?
    sanannd88 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.01.2006, 22:12
  2. WIRELESS (Kablosuz Ağ) Nedir?
    PeeRLeeSS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 30.11.2005, 21:41
  3. wireless (kablosuz) internet baglantısı nsl kurucam
    okan007 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.06.2005, 08:38
  4. Kablosuz(wireless) bağlantı için ne gerekiyor?
    Begum tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 25
    Son Mesaj: 20.01.2005, 06:37
  5. oyunlar için sistemler
    kale180 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.01.2005, 16:23