PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: yedekleme cd'm

Varsayılan yedekleme cd'm

bozuk yedekleme cd'mi çalıştırmak için lütfen yardım! cd sürücü 5 dk harıl harıl çalışıyo ama e: ye tıklayınca kilitleniyo. açmak için kullandığım programlar da kilitleniyo.

gittigidiyor.com'a bir gözat orada cd temizleme kiti satılıyordu.Çizikleri falan eski haline getiriyordu.Başkada bir yolu yok,tabii cdrom'unda birşey yoksa..

cd roomum sağlam. 3 yedeğim var sadece bu calışmıyor. cd de ben pek çızık görmüyorum ama bakalım

Elinizdeki CDROM çalışıyor, bozuk filan değil. Silmeye de gerek yok. Elinizdeki CD, takılıp PC'yi kilitleyen CD'yi yazma esnasında aşırı ışıkla temas etmiş, yani çok hızlı yazma nedeniyle oluşan bir sorun. Belki 16X'de yazdırdınız, fakat CD'nin bunu gerçekten desteklediği ne maalüm?

O CD'yi, DVDROM gibi, daha hassas okuma becerisine sahip sürücülerle okutmayı deneyin. Ancak öyle kurtarma şansınız olur.

CD kurtarma yazılımları var, fakat hiç kullanmanı tavsiye etmem. Yine aynı Windows'un okuma becerisi gibi okumaya çalışıp veri kurtarmaya çalışır. Bir yüzeyi defalarca tararıp, orayı kopyalayana kadar geçmez. Bu da saatleri alır, kurtarsa saatte önemli değil ama kurtarmıyor...

DVDROM, sürücülü bir PC'ye takın CD'yi, sonra hard diske atıp, o makine de CDRW varsa başk abir CD'ye kopyalamanız, sorunu çözer...

benim sürücü combo. notebook kullanıyorum. dvd cdr cdrw li ama sadece dvdrom'a takmak lazımsa denerim.

Benzer Başlıklar

1. Dvd yedekleme
    Domingos tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.02.2007, 07:53
  2. Yedekleme
    bpaligu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.05.2006, 19:15
  3. msn yedekleme
    kali77 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9