PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan 5+1 hoparlör sorunu

Arkadaşlar,
    Philips A3.610 5+1 var bende. Sol öndeki hoparlörden ses gelmiyor. O hoparlörü başka bir noktaya bağladığımda ses veriyor. Neden çalışmıyo olabilir?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

speakerin sağlam olduğuna göre sorun ya front left çıkışında ya da ses denetim ayarlarında. Şimdi başka bir hoparlörü sol ön çıkışına bağla. Eğer bunda da ses gelmiyorsa o zaman denetim masasını aç. Ses seçeneğini tıkla ve hoparlör ayarından gelişmişi tıkla. Hoparlör ayarlarından 5,1 speaker'i seç. Uygula tamam deyip çık. Masaüstündeki araç çubuğundan ses denetimini aç. Front speakerin ivmesinin ortada olduğundan emin ol.
    Bir de eğer varsa philipsin yazılımından speaker testini çalıştır. Her hoparlörden bir test sesi gelmeli. Bununla hangi speakerin çalışmadığını anlayabilirsin.

dostum öncelikle yardımların için saol fakat bunların hiçbiri bir işe yaramadı

bu olaydaha öncede başıma geldi daha sonra nasıl düzeldiğini bilmediğim için yapamıyorum. Bunun için çıkışın sorunlu olduğunu zannetmiyorum.

Varsayılan Re: 5+1 hoparlör sorunu

Alıntı Orijinalini Gönderen: gkobar
    Arkadaşlar,
    Philips A3.610 5+1 var bende. Sol öndeki hoparlörden ses gelmiyor. O hoparlörü başka bir noktaya bağladığımda ses veriyor. Neden çalışmıyo olabilir?
    Bilgisayar ses girişindeki problem den dolayı ses özelliklerinden sağ yada sol giriş kapalı olmasın ona bakıver kolay gelsin

peki ozaman sol arkadan nasıl ses geliyor?

driver ı güncellemek istiyorum, google dan arama yaptık işe yaramadı ordaki linkler yep yalan. Driver sitesi bilen varmı?

Benzer Başlıklar

1. 5.1 Hoparlör Sorunu
    whiteman245 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 22.02.2007, 17:45
  2. 5+1 Hoparlör Sorunu
    Ivanhoe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 04.09.2006, 21:58
  3. kulaklık ve hoparlör sorunu
    sesil tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.03.2006, 12:25
  4. Ses kartı 4 hoparlör çıkışı sorunu...
    darksarrow tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.03.2004, 02:04
  5. Hoparlör Sorunu !
    ferhats tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 17.02.2004, 18:08