PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: pentium 3.0

Varsayılan pentium 3.0

Herkese selam, ben bir süre önce Asus p4v8x anakarta pentium 3.0 işlemci takmaya çalıştım ama bir türlü uyumlu bir şekilde çalıştıramadım. Bütün sürücüleri doğru bir şekilde tanıttığım halde makinadan bir türlü ses alamıyorum. Hatta bu konuda profesyonelce iş yapan bir kaç arkadaşa makinayı gösterdim ama nafile. Böyle bir şeyle daha önce karşılaşan birileri varmı? Varsa nasıl bir çözüm ürettiler. Lütfen yazın

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Çaykur Rize

Biostan ses kartı kapatılmış olabilir öncelikle onu bir kontrol et. Eğer ses kartı biostan kapalıysa windows senden sürücüde istemeyecektir. Yani bu şekilde sürücüleri düzgün bir şekilde yüklemende mümkün olmaz.

Varsayılan Teşekkür

Verdiğin cevap için teşekkür edeim. Ama bak ben bu makinaya p4 2400 tatığımda sesle ilgili hiçbir sorun kalmıyor. Onu çıkarıp p4 3000 işlemciyi yerleştirdiğim gibi makina tekrar sapıtıyor. Hatta tek sorun ses de değil. Makinayı kapatmak istediğimde kendini resetliyor. Yani kapanıp tekrar açılıyor. Ve bir sürü hata mesajı veriyor. Sanırım sorun 3000 işlemci ile çıkıyor.

Evet bazı anakartlar yüksek fsp hızlarında bu tür problemler çıkarıyor.Sorun CPU değil board...

Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: startaylan
    Evet bazı anakartlar yüksek fsp hızlarında bu tür problemler çıkarıyor.Sorun CPU değil board...
    tamam da CPU nun bozuk olmadığı ne malum

Benzer Başlıklar

1. pentium d 945 , 940 , 930 ????
    bugrahan26 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 09.09.2006, 13:21
  2. pentium d
    drrecep36 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 18.04.2006, 23:42
  3. pentium d
    hooijdonk tarafından Donanım forumunda