PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bugün başıma gelen işlemci ile fan muhabbeti..

bi akrabanın oğlu bilgisayarı masadan aşağıya düşürmüş..tabi bilgisayar hasar sonra bişeler yapmış ama pc 50-60 sn soora resetliyor kendini kurcala kurcala bişe bulamadım soora dedim ki heralde kaçak var ki bu kısa devre ile yaniden başlıyor yada sıcaklık problemi var ama fanlar çalışıyordu....bi ara gözüm işlemciye takıldı baktım fan üzerinde sapasağlam duruyor çıkartım dedim bakim ...ama ne mümkün çıkmıyor soora bizim çocuk dediki abi oo düşünce kırıldı bende araya japon yapıştırıcısı sürdüm yapıştırdım..bende aferin dedim şindi bilgisayar teknik servis yolcusu :=)) neler oluyor yahuu..

Japon müthiş derecede etkiler tabii.Hatta fazla sürmüşse cpu'nun yapısını bile bozmuş olabilir.

startaylan sonuna kadar katılıyorum. İşlmciye japon yapıştırıcı sürmek bizim soğutmaya çalıştığımız işlenciye mükemmel derecede ısınmasına sebep olur... Valla iyi akıl doğrusu. Yarın öbürgün soğuk işlemicler çıkarsa ve ısınma ihtiyacı!!!! duyarsa kullanacağımız bir yöntem çıktı. Başarılar.

çocuk tamir ettirdikten soora xp kurmam için çağırıcaktı ama daha ses seda çıkmadı hayırdır işallah :=)))

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

.

Türk olduğumuzu her yerde belli ediyoruz.İşlemciye Japon.Böyle fikirler bir tek bizden çıkar..

.

Benzer Başlıklar

1. cd den başıma gelenler
    health_water tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 16.07.2006, 20:54
  2. [Acil] DeepFreeze Başıma iş açtı!
    ZaFeRMaX tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.05.2005, 01:15
  3. Kingston DataTravellerın başıma açtığı işler!
    yakazan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 03.03.2005, 12:27
  4. internette para muhabbeti
    Guneysu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 16.12.2004, 03:26
  5. ekran kartlarındaki bit muhabbeti?
    Bob_Marley tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.11.2004, 13:44