+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: sistem yuklemek
-
05.01.2005 08:04 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- almanya
sistem yuklemek
arkadaslar ben su anda xp home kulamiyorum kendi lisansli sistem programim milenyum windows u arkadas yapmisti ben kendi windowsumu yuklemek istiyorum fakat bilmiyorum MILENYUMU nasil yukleyebilirim xp yi silipte su anda yurt disinda yasmaktayim cevap gonderirseniz yalniz usta terimler kullanmadan bir su iki bu uc buraya basin gibi yazarsaniz sevinirim pek fazla anlamiyrum ama denemekte yarar var saygilar
-
05.01.2005 08:52 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul
XP CD'sinden boot et önce (Bios ayarlarından açılışı CDROM'a getirip XP CD'sini cdroma yerleştir) Sonra PC açılırken önyükleme için bir tuşa bas sonra yönergeleri izle ve hdd.ye Fat32 olarak format at.
Daha sonra pc'ni kapatıp Me CD'sinden boot et ve kuruluma başla..
Kolay gelsin..
-
05.01.2005 09:02 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Öncelikle bilgisayarınızın BIOS setup ayarlarına girin,(açılışta del tuşu veya F2 olabilir)bilgisayarınızı cd rom sürücünüzden başlayacak şekilde ayarladıktan sonra. wındows xp cd nizi sürücüye takarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.'wındows xp kur'programı başlangıçta bilgisayarınızı ve donanımınızı kontrol edecektir.kontrolden sonra.'kura hoşgeldiniz 'ekranında ne yapmak istediğinizi soracaktı 'windows xp yi şimdi kurmak için entere basın.kurtarma konsolu kullanılarak windows xp yüklemesini onarmak için R tuşuna basın.wındows xp yi yüklemeden kurdan çıkmak içn f3 tuşuna basın.WİNDOWS XP Yİ ŞUAN KURMAK İÇİN ENTER TUŞUNA BASIN.sözleşmeyi içeren bir metin çıkacaktır ve bu sözleşmeyi kabul etmek için klavyeden f8 basın.karşımıza hardisk bölümleme menüsü çıkacaktır.burada diskimizde önceden kalan bölümleri görebiliriz,bunları silebiliriz yeni bölümler oluşturabiliriz.eğerki bilgisayarınızda kaybetmekten korktuğunuz önemli verileriniz yoksa, tüm bölümleri sildikten sonra,tekrar bölümleme yaparak temiz bir yükleme gerçekleştirebilirsiniz.varolan bir bölümü seçerek entere basabilirsiniz.yada c tuşu ile yeni bir bölüm oluşturup yüklemek içn bu yeni bölümü kullanabilirsiniz.sonraki adımda çıkan menüden uygun bir tanesini seçip devam edebilirsiniz;-'bölümü fat dosyası sistemi olarak biçimlendir'-'bölümü ntfs dosya sistemi kullanarak biçimlendir'ntfs dosya sistemi tavsiye edilendir.daha fazla güvenlik özelliği ve sağlamlık getirecektir.entere basın.'wındows xp kur',sabit sabit diskinizi biçimlendirirken bekleyiniz.biçimlendirme bittikten sonra,windows xp kur ,yükleme için gerekli dosyaları kopyalamaya başlayacaktır.ve artık windows xp yeni arayüzü ile karşınıza çıkacaktır.bu andan itibaren asıl windows xp kurulumu devam etmektedir.kurulumun sonuna doğru birkaç ayar ile ilgili bizden bilgi isteyecektir;bunlar;bölgesel ayarlar,yazılımı kişileştirme,ürün anahtarı,bilgisayar adı ve yönetici parolası,tarih ve saat ayarları,ağ ayarları,çalışma grubu ve bilgisayar etki alanı kurulumun ardından 'microsoft windows'a hoş geldiniz'başlıklı pencere gelecektir.
Eksiklerim varsa arkadaşlar tamamlayacaktır.
Kolay gelsin..
-
05.01.2005 09:15 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul
İyide arkadaş WİNME yüklemek istiyor..
-
05.01.2005 09:37 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Konuyu yanlış anlamışım özür dilerim.
Orijinalini Gönderen: startaylan
Benzer Başlıklar
-
harici HDD'ye işletim sistemi yuklemek
bedewjin tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 24.05.2006, 02:38 -
F.E.A.R. oyununu yuklemek ve oynamak
ERiMATRiX tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 16.11.2005, 17:25 -
Slackware Linux KDE Calisiyor (Template Yuklemek istiyorum)
emreka tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 27.01.2005, 20:43 -
(xp) sınırlı kullanıcıda dosya yuklemek
goktug_kaan_sengul tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 18.01.2005, 11:06 -
tar uzantılı dosya yuklemek
efrasiyap tarafından Linux forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 20.04.2003, 00:51

Alıntıyla Yanıtla

ekran video kayıt programı önerir...
Bugün, 14:24 / Yazılım