PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan windows xp'de görev çubuğu kayboldu

selam arkadaşlar.
    şu anda başımda şöyle bir sorun var.messenger'a gülme efektlerinden yüklemek için smileycenter.com'dan bir program kurdum.sonra ardından panda platinum internet security 2005'i kurdum ve bilgisayarı kapatıp açtığımda 3-4 tane spam vb şeyler buldu ve temizledi.hatta bunlardan birtanesi smilecenter'dan indirdiğim proramın içindeydi.bende kaldırdım programı normal bir şekilde.bilgisayarımı kapatıp açtığımda açılışta hoşgeldiniz ekranındayken "Shdocvw.dll" dosyası ile ilgili bir hata verdi.bende bilgisayarı 98cd'si ile açtım ve dostan bu dosyayı i386 klasöründen windows\system32 klasörüne kopyaladım.tekrar bilgisayarı açmak istediğimde Shdocvw.dll bu dosya ile ilgili hata ortadan kalkmıştı fakat bu sefer bilgisayar tam açıldığında windows xp'nin görev çubuğu ortadan kayboldu.bilgisayar normal olarak açılıyor gibi gözüküyor.fakat görünürde sadece windows'taki background resmim var.istediğim çoğu şeyi windows task manager'dan çalıştırabiliyorum tabi explorer.exe ve iexplorer.exe dışında.görev çubuğumu nasıl geri giterebileceğimi bilen arkadaşlar lütfen acil yardım edin.çünkü windows'u silemeyecek kadar önemli bilgilerim var.şimdiden teşekkür ederim herkese...

arkadaşım öncelikle masaüstünde sağ tuşa tıkladığında "masaüstündeki simgeleri göster" diye bi seçenek var o işaretli olmayabilir. eğer sorun oradanda değilse sistem geri yükleme yap derim ben.

Benzer Başlıklar

1. Acil Yardım Görev Çubuğu kayboldu !!!
    onurcandir tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.12.2010, 18:27
  2. görev çubuğu
    Night tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.06.2008, 05:42
  3. görev çubuğu
    metin_4545 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.07.2006, 13:47
  4. Görev Çubuğu