PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayar resetleniyo niye olabilir

arkadaşlar ben şuanda bi bilgisayar topladım herşey yerli yerinde ilk başta çalıştırdım hddi görmedi sonra anakarttaki ide girişlerinde kabloların yerini deiştirdim şimdi de windows açılışında resetleniyo sizce sebebi ne olabilir lütfen çok acil bulmam lazım işten çıkmadan önce yardım edin

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

IDE kablolarını yanlış bağladıysan olabilir.Bu kablolar çok önemlidir,hepsini düzgün bağladığından eminmisin,acele iş yaptıysan yanlış olabilir!

İlk önce sorununuz daha detatylı bir şekilde anlatırsanız kesin cevap vermeye çalışırız.
    Sorun power suplyde gibi görünüyor.Power'ı kontrol edip deneyin.(60sn'ye sayıp kapanma değil değilmi ? )

Kolay gelsin..

bakın ide kabloları doğru takılı farklı açılardan denedim power supply de sorunlu değil çünkü ilki bozuk çıktı değiştirdim şu anda herşey normal ama bi sorun var anakarttaki ide girişlerinde kabloların yerini değiştirdiğimde(cd ve hddye giden kablolar) birinde bilgisayar resetleniyo birindede hddyi görmüyo sizce sorun anakarrttamı yoksa ide kablolarındamı

eğer eski kurulumsa resetleme yapar örneğin hdd y başka board+cpu uzerinde windows xp kurduysan sonrada board+cpu değişimi olduysa resetler çözüm yeniden kurmaktır

Benzer Başlıklar

1. 3000 ytl'ye alabileceğim taşınabilir bilgisayar ne olabilir?
    serhansson tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.01.2007, 11:36
  2. Media Player ı açınca bilgisayar resetleniyo???
    goxodus tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.08.2005, 20:39
  3. resetleniyo
    yamtar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 24.06.2005, 08:28
  4. bir bilgisayar niye donar
    yuci81 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 02.06.2005, 19:01
  5. Bilgisayar kapanmıyor.Acaba niye?