Alıntı:
|
Orijinalini Gönderen: webcoder
hiç haddimi aştığımı soyleyemezsin kurduğun cümle ile aynen soylediğim davranışı yapıyorsun bu 1e cevap.
ben farklı yonlendirmeye çalışmıyorum başlıkla ilgili soylediklerine eleştiri getirdim orneklerlede pekiştirdim bu 2'ye cevap. benim seninle sorunum yok tanımadığım bi insanla sorunum olamaz sadece forumda takındığın tavırla sorun denirse sorunum var ama her yerdeki meslektaş kayırmamı desek buradada olacağı içn şikayet bi işe yaramaz okul müdürü öğretmeni başhekim doktoru kayırıyosa burada webmaster moderatorunu kayıracaktır şikayet işe yaramaz yani sana da çok önceden mesaj yollamıştım ama tepkinin ne olduğunu bile bilmiyorum geri dnouşun olmadı buda 3ve 4e cevap .
sitede bir sürü moderator var ama hiç birinin uslubu tavrı davranışı senin gibi değil yani sen sivriliyosun hernedense bunu biraz dusunmek lazım neyse bu sivrilmenin ürünü olarak ve be guçluyum seni burada ezerim diyerek ben uyarımı almış ve susturulmuş oluyorum işte hepsibu sadece
sen aynı yoldasın yonetim uyuyor ne deyim bu sitenin torpilliside sensin heralde
bu başlığı bu mesajla rezil ettiğim için bugman hariç herkesten özür diliyorum ama birinci mesajımda hiçbir sakınca yoktu bunuda belirtmek isterim bu mesaj için özür dilerim
Mp3 bölümünün kapatılması bencede iyi oldu
Kolay gelsin
|
Bir eleştirin var ise bunu bu başlıkda yapamazsın zaten.Dediğim gibi ne sorunun var ise ya bana özel mesaj atarsın ya da şikayette bulunursun.Şikayet konusuna gelince kayırma falan diye saçma bir şeyler yapmışsın.Bu forumda hiç kimse hiç kimseyi kayırmaz.Gerekli ne ise o yapılır bunu da öğrenmiş ol.
Sivrilme meselesine gelince ben sadece kuralları uyguluyorum ve genel mod. olduğum için diğer moderatör arkadaşlardan daha fazla başlık kilitleyip,düzeltebiliyorum ama bunu bile anlayamamışsın.Ayrıca tavrım ve davranışım gayet normal.Anormal bir durumum olsa idi çoktan bende uyarılmıştım.
Sarı kart vermemin nedeni ise ; sizde bunu belirtmişsiniz başlığı rezil etmenizdendir.Konu ile ilgisiz mesaj atmanızdandır.Bundan sonraki kendimle ilgili mesajlarınızı özelime bekliyorum.
Kolay gelsin.