PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile MP3 ve film paylaşımı yasaklanmıştır
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Yönetici

Katılım Tarihi: 2002
Yer: İstanbul
Varsayılan MP3 ve film paylaşımı yasaklanmıştır - 03.10.2005, 02:31

Hem forumlarımızın içeriğiyle ilgili olmaması, hem de genelde yasadışı olarak hazırlanan kopyaların dağıtılması amacıyla kullanıldığını tespit ettiğimiz için PCnet forumlarında MP3 ve film paylaşımını yasakladık.

Bu konuyla ilgili forum kurallarına yapılan ekleme aşağıdaki gibidir:
Alıntı:
7.a. Telif haklarıyla korunan müzik ve filmlerin yasadışı kopyalarını (MP3, DivX vs.) paylaşamazsınız. Bu tür isteklerle ilgili başlıklar silinecektir.
Elbette lisansı serbestçe dağıtılmasına izin veren, özgün MP3 ve filmleri paylaşmaya devam edebilirsiniz.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul
Varsayılan 03.10.2005, 02:58

ayrıca istediğiniz MP3'ün veya DivX'in adını foruma yazmak yerine LimeWire gibi bir p2p yazılımının search (arama) bölümüne yazmak istediğiniz media'yı indirmek için çok daha pratik ve hızlı bir yoldur..

ama derseniz ki "ben şarkının/filmin adını bilmiyorum p2p'de nasıl aratayım?"
istediğiniz şarkının/filmin adını yine forumda sorabilirsiniz. onun için bir yasak yok, yasaklama sadece MP3/DivX linki istemek ve MP3/DivX linki vermek üzerine..
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Kayseri / İstanbul
Varsayılan 03.10.2005, 03:04

Umarım bundan sonra neyin ne olduğunu anlayan kullanıcılardan olumlu cevaplar alırız.Başlığı (sabit) açan ben olmama rağmen buna gerçekten pişman oldum diyebilirim çünkü iş çığrından çıktı ! Bu konu hakkında bu bir son noktadır ve hiç bir moderatörün özel mesajlara (bu konu hakkında) cevap vereceğini sanmıyorum.Bence yerinde bir karar aldık.

Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

GAMEHUNTER Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Konya
Varsayılan 03.10.2005, 03:14

Yerinde bir karar olmuş, PcNet forumu içerisinde gereksizdi zaten. Mp3, DivX değil sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve sorunlara çare bulunmalı.

Hayırlı olsun...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İstanbul
Varsayılan 03.10.2005, 10:32

Çok doğru bir karar.PCnet'ede bu yakışır.

Tebrikler.....
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DivX film paylaşımı olan bir site.. ulash İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 03.09.2006 15:57
Ağ paylaşımı emrah_ Donanım 2 24.01.2006 00:15
Film Adresi Paylaşımı Counter İnternet, Ağ ve Güvenlik 9 23.07.2005 18:25
film kırpma weya cdye 738mblik film yukleme?? mazap Yazılım 10 02.02.2004 21:18

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.