PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Başlık: kitap kampanyası

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Varsayılan kitap kampanyası

arkadaşlar hepinizi ek$i sözlük bünyesinde başlatılan eksi sozluk malazgirte kitap yagdiralim kampanyasi'na destek vermeye davet ediyorum.

kampanyanın başlatılma nedeni:
    okulumuzda 620 ogrenci var, öğrenciler malazgirt'in mezralarindan ve koylerinden gelip kisaca p.i.o denilen bu okullarda yatili olarak okuyorlar.
    cocuklar ders kitabı dışında neredeyse hiç kitap okumuyor. yaz tatilinde koylerine dondukten sonra okumayi unutuveriyorlar. benim siniflarimdan sadece birinde 4 tane 6. sinif ogrencisini 2. sinifa gondermek zorunda kaldik okumayi hatirlasinlar diye...
    okula kütüphane yapmışlar ama içinde kitap yok. tahmin edilecegi uzere kimse de bu durumu pek umursamiyor.
    "ekşi sözlük cizre'ye kitap yağdıralım kampanyası"yla cizreye kitap gittiyse buraya da gelir diyerek beklemeye koyuluyorum. buraya ulaşacak kitaplar fazla olursa eğer mezralardaki ve köylerdeki okullara da iletme şansımız var.

:arrow: kampanya kapsamında en az 10 kitaplık bir koli gönderenlere ödül olarak "kayıtlı okur" hesapları "çaylak yazar" hesabına dönüştürülüyor.
    Alıntı Orijinalini Gönderen: ssg
    ek$i sozluk malazgirte kitap yagdiralim kampanyasinda gonderilen en az 10 kitaplik her kolinin uzerinde yazili olan kayitli okur nickini caylak yazara cevirecegim. koli ba$ina tek nick.
    sanırım herkesin evinde gönderebileceği 10 tane kitap vardır?

kampanyanın ayrıntılarına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
    http://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=ek$i+sozluk+malazgirte+kitap+yagdiralim +kampanyasi

ayrıca sözlükte yazar olmak istiyorum ama benim daha kayıtlı okur hesabım bile yok diyenler http://sozluk.sourtimes.org adresindeki "yeni okur" buttonunu kullanarak kendilerine bir okur hesabı açabilirler.

Benzer Başlıklar

1. Adsl kampanyası
    raskors tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.10.2006, 19:25
  2. PCnet in kampanyası !!!
    Rainface tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 19.09.2006, 09:11
  3. OrjinaL PES 6 Kampanyası
    wasabi121 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4