+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: kitap kampanyası
-
02.11.2005 00:52 #1Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
kitap kampanyası
arkadaşlar hepinizi ek$i sözlük bünyesinde başlatılan eksi sozluk malazgirte kitap yagdiralim kampanyasi'na destek vermeye davet ediyorum.
kampanyanın başlatılma nedeni:
okulumuzda 620 ogrenci var, öğrenciler malazgirt'in mezralarindan ve koylerinden gelip kisaca p.i.o denilen bu okullarda yatili olarak okuyorlar.
cocuklar ders kitabı dışında neredeyse hiç kitap okumuyor. yaz tatilinde koylerine dondukten sonra okumayi unutuveriyorlar. benim siniflarimdan sadece birinde 4 tane 6. sinif ogrencisini 2. sinifa gondermek zorunda kaldik okumayi hatirlasinlar diye...
okula kütüphane yapmışlar ama içinde kitap yok. tahmin edilecegi uzere kimse de bu durumu pek umursamiyor.
"ekşi sözlük cizre'ye kitap yağdıralım kampanyası"yla cizreye kitap gittiyse buraya da gelir diyerek beklemeye koyuluyorum. buraya ulaşacak kitaplar fazla olursa eğer mezralardaki ve köylerdeki okullara da iletme şansımız var.
:arrow: kampanya kapsamında en az 10 kitaplık bir koli gönderenlere ödül olarak "kayıtlı okur" hesapları "çaylak yazar" hesabına dönüştürülüyor.sanırım herkesin evinde gönderebileceği 10 tane kitap vardır?
Orijinalini Gönderen: ssg
kampanyanın ayrıntılarına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
http://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=ek$i+sozluk+malazgirte+kitap+yagdiralim +kampanyasi
ayrıca sözlükte yazar olmak istiyorum ama benim daha kayıtlı okur hesabım bile yok diyenler http://sozluk.sourtimes.org adresindeki "yeni okur" buttonunu kullanarak kendilerine bir okur hesabı açabilirler.
Benzer Başlıklar
-
Adsl kampanyası
raskors tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 22.10.2006, 19:25 -
PCnet in kampanyası !!!
Rainface tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 19.09.2006, 09:11 -
OrjinaL PES 6 Kampanyası
wasabi121 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 17.09.2006, 17:14 -
ADSL kampanyası
inSerenity tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 12.07.2005, 20:09 -
ekim ayı MSI kampanyası
byserdar19 tarafından PCnet forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 11.11.2004, 07:28

Alıntıyla Yanıtla

çekim gücünü arttırmak..........
Bugün, 14:34 / Donanım