PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Forumlarımızda e-posta adreslerinin yazılması

Son zamanlarda, bazı üyelerimizden PCnet forumlarında herhangi bir başlığa e-posta adreslerini yazdıktan sonra çeşitli saldırılarla karşılaştıklarına dair şikayetler alıyoruz.

Unutmayın ki PCnet forumları dileyen herkes tarafından takip edilebilmektedir. Bu nedenle e-posta adresinizi kimlerin göreceğini bilmemiz mümkün değildir. Forumlara e-posta adresinizi yazdığınız andan itibaren, bu e-posta adresiyle ilgili yapılabilecek olan her türlü işlem sizin sorumluluğunuzdadır.

PCnet forumları spam robotları tarafından da ziyaret edilmekte ve forumlara yazılan adresler spam listelerine eklenebilmektedir.

Bu nedenlerden dolayı hiçbir üyemizin ne PCnet forumlarında, ne de herkesçe görülebilen hiçbir web sitesinde e-posta adreslerini açıkça yayınlamamalarını tavsiye ediyoruz.

Kısaca açıklamak gerekir ise, "kendinize özel" olan mail adresinizi burada (forum içi mesajda) yazdıktan sonra tüm mesuliyet sizde demektir.Mail hack,spam v.b. türü sorunlarınızdan PCnet mesul değildir ki, gerçekten son zamanlarda mail adresleri ile ilgili bir çok şikayet gelmektedir.Lütfen gerekli,gereksiz yere mail adreslerinizi burada belirtmeyiniz.

Bu soruna değindiği için MaXCoDeR'e gerçekten çok teşekkür ederim.

Kolay gelsin.

Alıntı Orijinalini Gönderen: MaXCoDeR
    Son zamanlarda, bazı üyelerimizden PCnet forumlarında herhangi bir başlığa e-posta adreslerini yazdıktan sonra çeşitli saldırılarla karşılaştıklarına dair şikayetler alıyoruz.
    Üyeler günlük kullandıkları asıl mail adresleri yerine, sadece forum amaçlı kullanacakları bir mail hesabı açıp o mail hesabını yazmalılar diye düşünüyorum.
    (Ben öyle yapıyorum)

Çok doğru söylüyorsun.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Ben de bir ekleme yapayım. Yazmanız çok gerekliyse deneme [at] deneme [nokta] com şeklinde yazabilirsiniz. Kolay gelsin ...

Benzer Başlıklar

1. info@ ile baslayana email adreslerinin yaratilmasi...
    burcu35 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 16.10.2006, 14:56
  2. Daha önce girilen web adreslerinin görüntülenmesi
    Megavolt tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 18.04.2006, 20:02
  3. CD'ye DVD Yazılması
    bingo1 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.08.2005, 20:01
  4. adres satırındaki internet adreslerinin bazıları nasıl silin