PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile Genel forum temizliği
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Kayseri / İstanbul
Varsayılan Genel forum temizliği - 13.03.2006, 02:15

Merhaba arkadaşlar,

Veritabanımızda bir nebze olsun yer açmak için, kilitlenen başlıkların silinmesi ile ilgili bir çalışmamız gündemdedir.Yaklaşık yılbaşından bu yana kilitlenen bütün başlıkları siliyoruz.Bundan dolayı haliyle mesaj sayılarımızda da azalmalar olacak.

Mesaj sayısını hiçe sayan arkadaşlar için bu bir sorun değil ise de ; mesaj sayısını kafasına takan arkadaşlar için bir açıklama yapmak zorunluluğunu hissettim."Neden benim mesaj sayım azalıyor arkadaş" şeklinde özel mesaj atmazsanız seviniriz.

Bu çalışmamız bir süreliğine daha devam edecektir.

Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

SLaVe_CoDeR Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: iSTaNBuL
Varsayılan 13.03.2006, 03:08

Evet. Yani gerçekten çok güzel olur. Forumda (benim mesajlarım da dahil) bazı gereksiz mesaj ve başlıklar var. Bence silinmeliler. Zaten benim bir 20 mesajım silinmiş galiba. Ayrıca bu mesajıda silebilirsiniz.

Ve bence sitenin anasayfasının bir köşesine en çok sorulan sorular(format atılması gibi) sıralı bir şekilde güzel bir anlatımla sabitlenirse, daha az başlık açılabilir.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Tekirdağ\NKLisesinden sağa dön camiden sola dön çeşmenin tam karşısı
Varsayılan 13.03.2006, 09:33

Önemli olan sayfaların hızlı açılması. Bazen online üye sayısının fazla olmasından ve gösterilmeye çalışılan mesajların çokluğundan sayfalar çok geç açılıyor. Sitenin daha hızlı olmasını istiyorum. Kilitlenen mesajları silmek iyi bir başlangıç olur sanırım...
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Yapışkan mahallesi Uhu caddesi Derby Sokak Bally Apartmanı No:404
Varsayılan 13.03.2006, 12:35

Ya tamam da kaşla göz arasında eski sabit başlıklardan biri silinmiş herhalde..
Benim tek seferde 150 mesaj birden gitmiş.Aynı şey HiTTRafiK'in de başına gelmiş..

Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

KaDigitaL Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: KaDigitaL geri döndü!
Varsayılan 13.03.2006, 13:30

Uygulama hem bizim arama yaparken işimize yarayacak hemde sistemin hızını artıracak.

Ayrıca istediğimiz her hangi başlığıda sildirebiliyor muyuz? (Kendi açtığımız ama gereksiz olduğunu düşündüğümüz)
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
cd-rom lens temizliği nohead Donanım 11 30.09.2008 05:53
Pcnet Forum Temizliği için bir öneri... SpluS PCnet 3 27.05.2005 12:41
ram temizliği stacerdeli Donanım 8 27.04.2005 14:24
Forum temizliği ve azalan mesaj sayıları !! BoSS Duyurular 0 09.04.2005 01:59

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.