PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon
37 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Genel forum temizliği

Merhaba arkadaşlar,

Veritabanımızda bir nebze olsun yer açmak için, kilitlenen başlıkların silinmesi ile ilgili bir çalışmamız gündemdedir.Yaklaşık yılbaşından bu yana kilitlenen bütün başlıkları siliyoruz.Bundan dolayı haliyle mesaj sayılarımızda da azalmalar olacak.

Mesaj sayısını hiçe sayan arkadaşlar için bu bir sorun değil ise de ; mesaj sayısını kafasına takan arkadaşlar için bir açıklama yapmak zorunluluğunu hissettim."Neden benim mesaj sayım azalıyor arkadaş" şeklinde özel mesaj atmazsanız seviniriz.

Bu çalışmamız bir süreliğine daha devam edecektir.

Kolay gelsin.

Evet. Yani gerçekten çok güzel olur. Forumda (benim mesajlarım da dahil) bazı gereksiz mesaj ve başlıklar var. Bence silinmeliler. Zaten benim bir 20 mesajım silinmiş galiba. Ayrıca bu mesajıda silebilirsiniz.

Ve bence sitenin anasayfasının bir köşesine en çok sorulan sorular(format atılması gibi) sıralı bir şekilde güzel bir anlatımla sabitlenirse, daha az başlık açılabilir.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Tekirdağ\NKLisesinden sağa dön camiden sola dön çeşmenin tam karşısı

Önemli olan sayfaların hızlı açılması. Bazen online üye sayısının fazla olmasından ve gösterilmeye çalışılan mesajların çokluğundan sayfalar çok geç açılıyor. Sitenin daha hızlı olmasını istiyorum. Kilitlenen mesajları silmek iyi bir başlangıç olur sanırım...

Ya tamam da kaşla göz arasında eski sabit başlıklardan biri silinmiş herhalde..
    Benim tek seferde 150 mesaj birden gitmiş.Aynı şey HiTTRafiK'in de başına gelmiş..

Kolay gelsin.

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

Uygulama hem bizim arama yaparken işimize yarayacak hemde sistemin hızını artıracak.

Ayrıca istediğimiz her hangi başlığıda sildirebiliyor muyuz? (Kendi açtığımız ama gereksiz olduğunu düşündüğümüz)

Benzer Başlıklar

1. cd-rom lens temizliği
    nohead tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 30.09.2008, 03:53
  2. Pcnet Forum Temizliği için bir öneri...
    SpluS tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.05.2005, 10:41
  3. ram temizliği
    stacerdeli tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 27.04.2005, 12:24